Forţele Navale Române recrutează tineri pentru posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti

0
64

Forţele Navale Române recrutează tineri pentru posturile de soldaţi şi gradaţi profesionişti în limita locurilor rămase neîncadrate, până pe data de 29 septembrie.
Reprezentanţii Forţelor Navale Române au anunţat, luni, că termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie. „Forţele Navale Române, alături de celelalte structuri din Ministerul Apărării Naţionale, desfăşoară în această perioadă, până vineri, 29 septembrie 2023, activităţi de recrutare a tinerilor, pentru posturile de soldaţi şi gradaţi profesionişti, în limita locurilor rămase neîncadrate. Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Statul Major al Forţelor Navale.
Potrivit sursei citate, informaţii referitoare la oferta profesională şi condiţiile de recrutare, de selecţie şi de repartiţie sunt furnizate de către personalul recrutor din unităţile militare şi personalul birourilor informare-recrutare din judeţele sau sectoarele municipiului Bucureşti în care candidaţii îşi au domiciliul. „Condiţiile şi criteriile generale de recrutare, pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii care optează pentru dobândirea calităţii de soldat sau gradat profesionist în activitate, se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php„, reiese din comunicat.
Conform planului de recrutare al Statului Major al Forţelor Navale, candidaţii pot opta să încadreze funcţii la bordul navelor militare sau în unităţi militare din localităţile Constanţa, Mangalia, Tulcea, Tuzla, Babadag, Sulina, Midia, Sfântu Gheorghe, Codru, Gura Portiţei, 2 Mai, Slava Cercheză, Murfatlar şi Sinoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here