Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Traficul rutier se ÎNCHIDE pe Bulevardul Unirii, pentru lucrări de modernizare!

Bulevardul Unirii va fi închis în zona Pieței Unirii, de sâmbătă, 10 iunie 2023, începând cu ora 17.00, pentru a asigura buna derulare a lucrărilor de modernizare care vor fi executate în zona centrală a Municipiului Focșani. Bulevardul Unirii va fi ÎNCHIS pe sectorul cuprins între intersecția cu străzile Unirea Principatelor și Maior Gheorghe Pastia și intersecția cu Strada Ștefan cel Mare.

Pe acest tronson al Bulevardului Unirii trebuie executate mai multe lucrări de investiții în cadrul proiectelor de resistematizare a infrastructurii de transport și de modernizare a iluminatului public. Pe o bandă de circulație trebuie realizată pista de biciclete și, de asemenea, trebuie montați bolarzii retractabili în zonele stabilite prin proiect. În paralel cu aceste lucrări va fi remontată piatra cubică de pe carosabil pentru a reduce disconfortul șoferilor care circulă în zonă. Traficul rutier va fi reluat pe Bulevardul Unirii după finalizarea lucrărilor menționate anterior.
Vă recomandăm ca în această perioadă să folosiți rute alternative pentru a evita blocajele rutiere în centrul Municipiului Focșani.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin lucrările aflate în derulare!

Primăria Municipiului Focșani

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?