ULTIMA ORĂ! O persoană a murit, în urma unui accident între un tir și o autoutilitară, la Călimănești

0
8359

Polițiștii intervin in acest moment (17.20 – n.r.) la un apel 112, prin care a fost sesizat un accident rutier în Mărășești, Călimănești. Coliziunea a avut loc între un tir și o autoutilitară, posibil două persoane rănite, dintre care una încarcerată. Traficul rutier este blocat.

UPDATE! În acest moment (17.40 – n.r.) se efectuează manevre de resuscitare pentru una dintre victime, iar cealaltă persoană este rănită ușor.

UPDATE 18.18! Traficul a fost reluat in totalitate.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

 

JUDEȚUL VRANCEA: TRAFIC ÎNTRERUPT PE DN 2, DIN CAUZA UNUI ACCIDENT

Data: 07 Iunie 2023 Ora: 17:20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 2 Adjud – Tișița, la kilometrul 214, în zona localității Călimănești, județul Vrancea, s-a produs un accident între un autotren și o autoutilitară, în urma căruia o persoană necesită îngrijiri medicale. Circulația este întreruptă în ambele sensuri pentru desfășurarea intervenției medicale, cercetarea împrejurărilor producerii incidentului și degajarea suprafeței de rulare.

Se estimează reluarea traficului după ora 18.00.

Sursa: INFOTRAFIC

ISU Vrancea: Trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD), la un accident rutier, produs pe DN2 E85, în localitatea Călimănești, în care au fost implicate o autoutilitară și un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă, în urma căruia 2 persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei, iar cea de-a doua, conștientă, a primit asistență medicală de la echipajul SAJ prezent la fața locului.
În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, din nefericire, pentru una din victime nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea: Astăzi la ora 17.06, în Dispeceratul SAJ Vrancea s-a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Călimănești, pe E 85, două autoturisme fiind implicate. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2,un echipaj Smurd de prim ajutor și un echipaj de descarcerare. La locul accidentului s-au identificat două victime, dintre care o victimă de 31 ani, sex masculin, încarcerată, aflată în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare cardio pulmonară, fără răspuns pozitiv. A două victimă, 24 ani, sex feminin, conștientă, cu politraumatism prin accident rutier, a fost preluată și transportată la Spitalul județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here