Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Handbal, Liga Națională – Focșaniul și-a adus portar de campioană și de Națională

”Alexandru Florin Bucătaru este noul component al echipei de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007”, anunță într-un comunicat de presă pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial. Noul portar al Focșaniului a semnat cu CSM 2007 pentru o perioadă de 2 ani, înțelegerea dintre cele două părții fiind convenită cu ceva mai mult timp în urmă. După la Focșani a plecat al treilea portar, Constantin Rusu.

Alexandru Bucătaru este un portar foarte valoros, cu mare experiență competițională, inclusiv internațională. A fost portarul Naționalei de tineret a României, este în Lotul Naționalei de seniori pentru care a evoluat în mai multe meciuri și a apărat poarta campioanei Dinamo București în Champions League. A început handbalul la Piatra Neamț, de unde a plecat la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara. Apoi a evoluat pentru, practic, echipele cele mai puternice ale handbalului din România, cu o trecere prin Franța – HCM Constanța, Energia Tg. Jiu, Minaur Baia Mare, Cesson Rennes – Franța, Steaua București, CSM București iar la Dinamo a jucat în sezonul 2022-2023. Postul de portar al CSM Focșani 2007 este, indiscutabiul, cel mai bine acoperit, cu jucători de mare calitate!

În zilele următoare, foarte probabil, conducerea echipei va comunica lotul pentru viitorul campionat în care CSM Focșani 2007 are de reconfirmat rezultatele foarte bune din cele mai recente ediții de campionat! Între timp, face și demersuri pentru obținerea unui wild card pentru un loc în Cupa Europeană EHF la care o îndreptățește locul 5 pe care a încheiat trecutul campionat al Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?