Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Fotbal juniori U 19 județean – Victoria Gugești este în turul al treilea

  • ACS Viitorul Curița – CSL Victoria Gugești sâmbătă, 10 iunie, ora 17:00

Lotul Victoriei Gugești: Răzvan Mihalache, George Cucu, Alin Oprea, Ștefan Stănescu, Cristi Avram, Robert Ghizdeanu, Florin Hălceanu, Paul Marcu, Florin

Alexandru, Adrian Bratu, Antonio Călin, Mihăiță Pencu, Gabi Horeangă, Alex Mihăescu, Robert Drăgan, Luca Drăgan, Tiberiu Bondilă, Cristi Marinescu, Andrei Rentea, Giantinino Tinică.

Antrenor, Săndel Vasile

Echipa CSL Victoria Gugești, campioana Vrancei, s-a calificat în turul al treilea al Campionatului Național U 19 județean după ce a câștigat în deplasare, duminică, 4 iunie, meciul cu ACS Agostar Tulucești, din județul Galați. Gugeștenii s-au impus cu 3-1 după ce la pauză era 1-0 pentru ei. Pentru Victoria au înscris Robert Ghizdeanu, Florin Alexandru, Antonio Călin, jucători care au evoluat și pentru formația de seniori.

După calificarea în turul al treilea, pe pagina de facebook Victoria Giugești a fost postat comentariul: ”Vrem să mulțumim pe acesta cale jucătorilor pentru voința și determinarea de a câștiga și de a merge in Turul 3, staff-ului ethnic – Săndel Vasile, Claudiu Ionescu Cosmin Talpan, Primăriei și Consiliului Local Gugesti, domnului Primar Vasile Vatră pentru implicare și promovarea tinerilor sportivi la nivel local, AJF Vrancea pentru sprijinul acordat participării noastre în aceste competiții și, nu în ultimul rând domnului Grosu Razvan Sorin (Șuli) pentru sprijinul financiar acordat”.

Până la eventuala – dar posibila – adjudecare a titlului de campioni, fotbaliștii gugeșteni au de trecut de turul al treilea, când vor întâlni pe băcăuanii de la ACS Viitorul Turița, apoi de câștigat o semifinală și finala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?