Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fotbal fete, U 15 – Estera Țifești se menține în Liga Elitelor

În ediția de campionat 2022-2023 al Ligii Elitelor U 15, ACS Estera Țifești a făcut parte din Seria I, în care s-a clasat pe locul 4, dar a reușit să câștige în fața primei clasate în serie, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ca și un meci cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Pentru a continua în Liga Elitelor și în viitorul sezon, micuțele fotbaliste de la Estera au disputat duminică, 4 iunie, pe stadionul din Panciu, un meci de baraj cu o altă formație clasată pe locul 4, dar în seria a 4-a, SC Fotbal Club FCSB SA. Vrâncencele s-au impus cu 4-0 (3-0), prin golurile marcate în ordine de Adelina Radu ”superexecuție, șut în vinclu de la 25 de metri”, Adelina Crăciun, Elena Damian și, din nou, Adelina Radu.

Antrenorul Paul Cioran a folosit formula de joc: Miruna Munteanu – Elena Harțuche (Ana Munteanu), Ioana Zamfir (Georgiana Hilohi), Daria Zaharia, Francesca Lățcan, Cosmina Zaharia – Adelina Radu, Cristina Purcel (Antonia Dinică), Andreea Aldea – Adelina Crăciun (Adelina Costache), Elena Damian. Rezerve neutilizate – Maria Tănasă și Elena Angheluță. Antrenor, prof Paul Cioran

După meci, profesorul Paul Cioran a postat pe pagina de facebook Estera Țifești: ”Am obținut o victorie frumoasă ce ne dă șansa să evoluăm și din toamnă în Liga Elitelor, o competiție puternică în care putem să creștem în valoare și să căpătăm experiența necesară pentru a ne alătura lotului de senioare care au promovat deja anul acesta în Liga a doua. Felicitări fetelor, Estera Țifești are viitorul asigurat!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?