Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Fotbal, Superliga Vrancei – Gugeștenii și-au primit tricourile de campioni

  • Victoria Gugești, campioana fără punct pierdut!

  • Finala Cupei României va fi miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30, pe Stadionul Milcovul, între Victoria Gugești și CSM Adjud 1946

Campionatul județean de fotbal și-a consumat la finalul săptămânii trecute jocurile ultimei etape. Campioana fusese de demult decisă, practic, după victoria din tur a gugeștenilor, întărită cu egalul de la Mărășești, unde CSM Adjud 1946 nu a putut să învingă pe COS Viitorul. Însă, strict tehnic privind întâmplările din campionatul abia încheiat, victoria în campionat a Victoriei a fost fost dată de valoarea superioară a jocului prestat de gugeșteni în cele 22 de etape. Sâmbătă, pe stadionul din Gugești, unde a avut loc partida dintre CSC Dumbrăveni ca gazdă și Victoria, a avut loc festivitatea de acordare a înmânării insemnelor de câștigătoare a campionatului – tricouri de campioni, diplome, medalii. În pauza meciului, au fost premiate și două campioane la juniori: CSL Victoria Gugești la juniori A 1 și Voința Sihlea la juniori B 1.

Premiile au fost oferite de președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. ”Cele trei campioane au primit cupe, mingi, tricouri, medalii și diplome. Premierile fac parte din proiectul Dezvoltarea fotbalului din Vrancea/Sportul pentru toți, derulat de AJF Vrancea și CJ Vrancea. Campioana Superligii a fost premiată și de autoritățile locale, primarul Vasile Vatră oferind premii celor de la Victoria Gugești”, este precizat într-un comunicat al AJF Vrancea.

Victoria Gugești va reprezenta Vrancea la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a unde va întâlni pe campioana județului Constanța, ACS Axiopolis Cernavodă. Meciurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul. Gazdă în partida tur va fi Victoria Gugești.

Sezonul fotbalistic județean se va încheia miercuri, 7 iunie, când pe Stadionul Milcovul se va disputa, începând cu ora 17:30, finala Cupei României între Victoria Gugești și CSM Adjud 1946. Vor fi premiate cu acel prilej câștigătoarea Cupei și finalista, ca și campioanele de la juniori C – Prosport la elită și Inizio Focșani, dar și pentru fetele U 11 de Estera Țifești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?