Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Accident pe DN 2, la Golești; trei persoane încarcerate!

Două autovehicule fost implicate în această dimineață într-un accident pe DN2 E85, în localitatea Golești. Potrivit pompierilor militari vrânceni, la fața locului intervin ,,trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu o autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare și ambulanță SMURD)”. În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente care au fost ,,descarcerate, preluate de ambulanțe și transportate la spital”. Revenim cu detalii.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, ,,circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers.
Se estimează reluarea circulației în 45 de minute”.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ ) Vrancea a anunțat că „polițiștii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier semnalat prin apel 112, în jurul orei 09.45.
Pe DN2 E85, în localitatea Golești, a avut loc o coliziune între două autovehicule. A rezultat rănirea a trei persoane. Circulația se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a preluat două dintre cele trei persoane rănite, cea de a treia fiind preluată de o ambulanță SMURD, conform unui comunicat de presă transmis de purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea: „Astăzi, la ora 9.44, Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier produs pe E 85, în localitatea Golești, cu două autoturisme implicate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ, un echipaj SMURD pentru descărcare și un echipaj SMURD de prim-ajutor. Au fost identificate trei victime, două fiind încarcerate. Un echipaj SAJ tip B 2, cu asistent medical, a preluat o victimă conștientă, în vârstă de 65 ani, sex masculin (conducătorul auto), cu traumatism cranian deschis, traumatism de membru superior și inferior. Victima a fost monitorizată, stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. O victimă a fost preluată de echipajul de prim-ajutor SMURD și a fost transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. Cea de a treia victimă, conștientă, în vârstă de 33 ani, sex masculin (conducător auto), cu traumatism de membru inferior, a fost preluată de către echipajul SAJ tip C2 cu medic, monitorizat, stabilizat și transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?