Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

”Tangoul veșnic tânăr” – concert susținut de Analia Selis, îndrăgita artistă originară din Argentina, la Teatrul Municipal Focșani

Analia Selis, îndrăgita artistă de renume internațional, originară din Argentina, va susține un concert în Focșani, la Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia”. Evenimentul va avea loc joi, 8 iunie, începând cu ora 19.00. Toți cei care îndrăgesc tangoul argentinian sunt așteptați la ”Tangoul veșnic tânăr”, un spectacol de excepție, ce va aduce muzica de calitate pe scena Teatrului Municipal.
Cu o voce puternică și plină de sensibilitate, Analia Selis a devenit un nume bine-cunoscut în peisajul muzical românesc și din întreaga lume. Evenimentul de joi seară se anunță a fi unul memorabil, ce va aduce în prim-plan pasiunea și frumusețea tangoului argentinian, dar și a celui interbelic românesc, genuri aflate în repertoriul îndrăgitei cântărețe.

Prețul unui tichet la concert este de 50 de lei. Pentru elevi, studenți și pensionari, biletul are un preț redus: doar 20 de lei. Biletele se găsesc la Agenția Teatrală. Informații și rezervări: 0731 021 769.

În luna iunie, la teatrul focșănean vor mai avea loc spectacolele: „Joc periculos”, pe 20 iunie (40 lei/biletul), „Fluturii sunt liberi”, pe 25 iunie (60 lei/biletul) și „Steaua fără nume”, pe 29 iunie (50 lei/biletul). Toate spectacolele încep de la ora 19.00. Și la aceste spectacole sunt valabile reducerile pentru elevi, studenți și pensionari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?