Fiica primarului din Ciorăști s-a căsătorit cu kinetoterapeutul Bogdan Breană

0
5022

Fiica primarului din Ciorăști, Gabriela Braicău s-a căsătorit, astăzi, cu kinetoterapeutul Bogdan Breană. Cununia civilă a fost oficiată de primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, la Resort Laguna, unde a avut loc și petrecerea de nuntă. Frumoasa mireasă a fost condusă de tatăl său, primarul comunei Ciorăști, Gabriel Braicău.

Bogdan Breană este kinetoterapeut licențiat în Terapia 3C, una dintre cele mai inovatoare metode de recuperare pentru copiii cu autism. Este fiul fostei noastre colege, Laura Breană. Câștigătoare a numeroase premii de la Uniunea Jurnaliștilor pentru reportajele publicate în Monitorul de Vrancea, Laura Breană este psiholog la Protecţia Copilului Vrancea, a lucrat într-un Centru de zi pentru copii exploataţi prin muncă şi în risc de abandon şcolar dar a fost și preşedinte al Filialei de Cruce Roşie Vrancea.
„Vă doresc o viață frumoasă împreună și multă sănătate! Felicitări părinților care au avut grijă de acești doi tineri frumoși. Casă de piatră”, a transmis primarul Cristi Misăilă.

sursă foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here