GALERIE FOTO: Handbal juniori 1, Turneul Final – La Focșani, sucevenii defilează spre titlul de campioni

0
214
  • Meciuri spectaculoase, cu mulți handbaliști de bună calitate

Turneul final al Campionatului Național al juniorilor 1, organizat de Asociația Județeană de Handbal și Federația Română de Handbal în Sala Polivalentă din Focșani, a parcurs două etape în care formația apreciată de specialiști ca fiind cea mai puternică din țară a întrecut la diferențe convingătoare. Miercuri, în Grupa A, CSU din Suceava s-a impus cu 40-33 (20-14) în fața CSM București, iar joi a bătut cu 40-34 (21-15) pe AHC Talentul este Cheia București. Astăzi, de la ora 12:00, CSU din Suceava va juca ultima partidă din grupă în compania AHC Potaissa Turda. Este greu de presupus că sucevenii vor pierde prima poziție din clasamentul grupei A în care Potaissa a întrecut în prima zi pe Talentul este Cheia, scor 40-28 (19-11) dar ieri a fost întrecută de CSM București cu 27-25 (15-14), după cea mai echilibrată dispută de până acum. Pe primul loc în grupă se află CSI din Suceava cu două victorii, urmată de CSM București și Potaissa Turda cu câte un meci câștigat și Talentul este Cheia, cu două meciuri pierdute.

În Grupa B, CSM Focșani 2007 a dispus cu 36-28 (17-12) de CS Medgidia după un meci foarte aspru, cu zece eliminări la gazde și șapte la oaspeți, cu câteva accidentări pentru care medicul a intrat pe teren. Cel mai bun marcator al focșănenilor a fost conducătorul de joc Alexandru Golea – 13 goluri, iar cel mai bun jucător al meciului pentru formația focșăneană a fost desemnat portarul Vișan, cu 15 intervenții reușite, dar și cu 2 goluri marcate din poartă în poartă.

          Formația CSM Focșani 2007: Vișan – 2 goluri, Zaharia, Bouroș, Andronic – Dochioiu, Baciu – 2, Gogonea – 2, Feraru, Golea – 13, Giurgiuveanu – 8, Condrea – 3, Pavlov – 5, Bari – 1, Gavrilă.

          Ieri de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 a întâlnit  pe CSS 2 Baia Mare iar astăzi, de la ora 16:00, va disputa partida cu CSS Sigișoara.

În celelalte jocuri din prima zi a Grupei B, CSS 2 Baia Mare – CSS Sihișoara 30-43 (16-23). Joi, 1 iunie, de la ora 16:00 s-au întâlnit CSS Sighișoara și CS Medgidia iar astăzi (vineri), de la ora 18:00, CS Medgidia și CSS 2 Baia Mare vor încheia disputele din grupe.

          Au fost meciuri spectaculoase, cu mulți handbaliști de bună calitate care pot reprezenta soluții pentru echipele de seniori ale cluburilor pe care le reprezintă sau pentru loturile naționale. După fiecare partidă, un reprezentatnt al FR Handbal oferă diploma handbaliștilor desemnați ca fiind cei mai buni jucători ai echipelor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here