Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Handbal juniori 1 – CSU din Suceava și Talentul este Cheia din București deschid astăzi Turneul final din Polivalenta focșăneană

 

  • CSM Focșani 2007 va debuta în turneu la ora 18:00, în compania CS Medgidia

          Tuneul Final al Campionatului Național de juniori 1 va începe astăzi, la ora 10:00, în Sala Polivalentă cu meciul care va opune formația cotată cu prima șansă la titlul de campioană a României, CSU din Suceava grupării bucureștene Talentul este Cheia. Echipa suceveană, care a câștigat prima Grupă Valoare, are în componență aproape toată naționala de juniori 1 a României, ca și pe internaționalul de seniori Daniel Stanciuc. Bucureștenii au încheiat pe locul al doilea Grupa Valoare 3.

          CSM Focșani 2007, care a terminat pe locul al doilea Grupa Valoare 1, va debuta în turneu de la ora 18:00, în compania CS Medgidia, câștigătoarea Grupei Valoare 2, devansând pe CSM București și Dinamo București. Dobrogenii au fost mai mulți ani în aceeași grupă cu CSM Focșani 2007 și erau – așa cum probabil vor fi și de această dată, adversari redutabili tinerilor handbaliști focșăneni.

          CSM 2007 intră în competiție cu aspirații pentru o medalie. Greu, dar nu imposibil de obținut pentru o generație care a crescut ca valoare de un an la altul, și-a propulsat jucători la loturile naționale și care în 2022 a pierdut la mare luptă locul al treilea în Turneul Final.

          Cu susținerea numeroșilor suporteri din Sala Polivalentă, CSM Focșani poate urca acolo unde nu a mai fost vreo echipă de juniori a Focșaniului!            

          Lotul CSM 2007: portari – Nikolas Vișan, Robert Zaharia, Darius Bouroș, Sebastian Andronic, extreme stângă – Bogdan Dochioiu, Vlad Giurgiuveanu, pivoți – Mihai Baciu, Luca Gogonea, inter stânga – Robert Feraru, coordonator, Alexandru Golea, inter dreapta – Adrian Condrea, Denis Bari, extreme dreapta – David Pavlov, Daniel Gavrilă.

Antrenori, Marius Partene și Dan Constantin Rusu; kineto terapeut, Ionuț Vasile Răuță.

Director tehnic, Viorel Ciubotaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?