Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO: Șah – Vrânceni la Openul Minerva, la Târgu Ocna

În perioada 26-28 mai 2023, la Hotel Minerva din Târgu Ocna, s-a desfășurat Openul de Șah Minerva Târgu Ocna. La întrecere au luat startul șahiști seniori și juniori legitimați la Club Sportiv Chessback Popești Leordeni, CS Sergentul Vaslui, CS de Șah G. Nestianu Bârlad, CSM Focșani 2007, CSM Moinești, Club Șah Caissa Miercurea Ciuc, ACS Elisabeta Polihroniade București, ACS de Șah Paloda Adjud, SC Trotușul Onești, CS Sfinxul Iași, CS Olimp Șah Focșani, CM de Șah Speranța Focșani.

Competiția s-a desfășurat în cadrul a 2 grupe (Open de Șah Rapid, Open de Șah Blitz) în sistem elvețian pe parcursul a nouă runde și cu timp de gândire de 15 minute + 10 sec/mutare, respectiv 3 minute + 2 sec/mutare, cu omologare la Federația Română de Șah și internațional la Federația Internațională de Șah.

Organizarea a fost asigurată de Club Sportiv Chessback în parteneriat cu Restaurant Hotel Minerva din Târgu Ocna, aceștia acordând diplome, cupe, medalii, dar și premii în bani jucătorilor cu cele mai bune rezultate din clasamentul final.

La acest concurs au concurat și jucători de șah legitimați la cluburi Vrancea, care au obținut următoarele rezultate:

          Open de Șah Rapid: Adelin-Ștefan Dăscălescu, junior U14 la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 3 în clasamentul general cu 5,5 puncte; Constantin Belciu, senior la ACS de Șah Paloda Adjud, a ocupat locul 12 în clasamentul general, cu 3 puncte; Adrian Toma, jucător senior la CS Olimp Șah Focșani, a ocupat locul 13 în clasamentul general, cu 2,5 puncte; Aurelian Florea, jucător senior la CM de Șah Speranța Focșani, a ocupat locul 14 în clasamentul general, cu 1 punct.

          Open de Șah Blitz: Adelin-Ștefan Dăscălescu, junior U14 la CSM Focșani 2007, a ocupat locul 2 în clasamentul general cu 6 puncte; Constantin Belciu, senior la ACS de Șah Paloda Adjud, a ocupat locul 4 în clasamentul general, cu 5,5 puncte; Aurelian Florea, senior la CM de Șah Speranța Focșani, a ocupat locul 12 în clasamentul general, cu 1 punct.

Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?