FOTO: Tenis de masă, Superliga Națională – Focșănenii încheie acasă ediția de campionat 2022-2023!

0
93

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM Bistrița sâmbătă, 27 mai de la ora 10:30, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic ,,Gheorghe Asachi” din Focșani

Echipa de tenis de masă a CSM Focșani 2007 a avut un parcurs remarcabil în ediția de campionat 2022-2023. În primul lor sezon în Superliga Națională, focșănenii au produs câteva mari surprize și vor încheia campionatul pe locul 4 indiferent de rezultatul ultimei runde! Mâine, 27 mai, formația antrenată de profesorul Costin Corcoz va întâlni pe CSM Bistrița, dar nu în Sala Polivalentă, care va fi ocupată cu meciurile de volei ONSȘ licee, ci în Sala de sport a Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”. Întâlnirea va începe la ora 10:30. Profesorul Costin Corcoz mi-a spus că va duce circa 30 de scaune în sală așa încât persoanele care doresc să poată vedea meciurile să-și susțină favoriții! Altfel, Sala Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” oferă condiții de joc foarte bune!

Echipa CSM 2007 va fi alcătuită din Paul Mladin, Andrei Tomică, Matei Dumitrescu și Andrei Bîrlan. Antrenor este profesorul Costin Corcoz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here