Volei – La Focșani va fi etapa finală a ONSȘ Volei Licee

0
789

Lotul cu care LPS Focșani a câștigat etapa de zonă –Mihaela Dumitru, Popa, Lupașcu, Cara, Tudorache, Mălureanu, Cristea, Meianu, Gabriela Dumitru, Melinteanu. 

Antrenoare, prof. Gabriela Bordei

 

Voleiul juvenil, care a încheiat la finalul săptămânii trecute un moment esențial al anului competițional 2022-2023, Turneul Final al junioarelor 1, revine în actualitate la Focșani. În Sala Polivalentă, începând de astăzi, 25 mai până duminică, 28 mai vor avea loc întrecerile etapei finale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la Volei licee la care Vrancea va fi reprezentată de echipa LPS Focșani, câștigătoarea etapei de zonă. Vor mai evolua în etapa finală reprezentanta Bucureștiului – CTF Mihai I, a Argeșului – LPS Viitorul Pitești, a Prahovei – Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești, a Bihorului – Colegiul Național Avram Iancu din Ștei, a Bacăului – Colegiul Național Gheorghe Vrînceanu Bacău. Tragerea la sorți a ordinii meciurilor va fi făcută astăzi 25 mai de la ora 18:00 urmând ca festivitatea de deschidere urmată de meciuri să aibă loc vineri, 26 mai iar cea de închidere, duminică, 28 mai.
Echipa LPS Focșani, care are în componență șase jucătoare care au făcut parte din echipa CSS Academika Focșani, clasată a patra la Turneul Final al Campionatului Național, se află printre favoritele la câștigarea unei medalii la ONSȘ. Va avea cu certitudine, cel puțin o adversară foarte puternică – CTF Mihai I, de asemenea participantă la Turneul Final al junioarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here