Volei junioare, Turneul Final – CSS Academika Focșani, un excelent loc 4

0
107

 

  • În ultimele două jocuri ale turneului, CSȘ Academika – CSM București 3-0 (25-19, 25-20, 25-13) și CSȘ Academika – Dinamo București 0-3 (23-25, 10-25, 16-25)

Lotul CSS Academika: Popa, Păsculescu, Cara, Gabriela Dumitru, Damaschin, Sima, Obodariu, Ioniță, Mihaela Dumitru, Meianu, Tudorache.

Antrenori, Mihaela Tașkiran și Petrică Damian

În ultimele sale două jocuri în Turneul Final al Campionatului Național de volei junioare, voleibalistele de la CSS Academika Focșani au câștigat cu 3-0 în fața CSM București și au fost întrecute cu 3-0 de Dinamo București. Sâmbătă, elevele profesorilor Mihaela Tașkiran și Petrică Damianau reușit o spectaculoasă – și oarecum surprinzătoare – victorie în fața CSM București. În Turneul semifinal din Sala Polivalentă, la Focșani, bucureștencele câștigaseră cu 3-1, dar la Târgu Mureș au fost depășite clar de focșănence. După acea victorie, fetele Focșaniului și-au consolidat locul 4, de pe care nu mai puteau coborî indiferent de rezultatul meciului de duminică, în compania lui Dinamo București. În partida cu dinamovistele, focșănencele au avut un prim set pierdut la limită, 23-25, însă au fost depășite clar în celelalte două, încheiate în defavoarea lor, la 10 și 16. CSȘ Academika a făcut o excelentă performanță într-un turneu final în care voleiul focșănean nu a mai fost de foarte mulți ani și în care, în ordinea forței de joc, pornea de pe poziția a cincea din cele șase competitoare.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here