Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Fotbal Liga a III-a, Play-out – La Ruși-Ciutea, ca pe Milcovul

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Stoica (Badașcă), Abeaboieru (Dumitru), Săpunaru, Rîza – Paizan (Vetrescu), Mazilu, Dascălu, Manu (Dănilă) – Zaharia – Pasăre (Oprea). Rezerve neutilizate – Mărgărit, Constantin, Ofory, Pană.

Antrenori, Elvis Ilaș – principal, Cosmin Popescu – secund

Dinamo Bacău: Anton – Drugă, Tofan, Ganea, Apostol – Albu, Lucaci, Oblesniuc, Buta – Ciumașu, Padovei. Rezerve – Bordeanu, Fodor, Pantelei, Dobre, Ursu, Curpăn, Bălășel, Chisăreanu, Brăescu.

Antrenori, Toader Șteț, Rdu Eduard Ciobanu

          Dinamo Bacău și CSM Focșani 2007 s-a întâlnit vineri, 19 mai, de la ora 18:00, pe terenul sintetic din Baza sportivă de la Ruși-Ciutea, în penultima etapă play-out-ului Seriei a 2-a a Ligii a III-a. Ca și în turul play-out-ului, de pe Milcovul, focșănenii s-au impus cu 2-0. După o primă repriză echilibrată, cu ocazii de gol de ambele părți, a fost scor alb. Imediat de la intrarea în repriza a doua, Alin Dascălu a făcut 0-1 după ce a bătut, din afara careului, o lovitură liberă, mingea a căzut în fața porții și s-a dus în plasă lăsându-l spectator pe Anton. Era minutul 46. CSM 2007 a majorat scorul prin Pasăre care a transformat în minutul 78 o lovitură de pedeapsă pe care tot el o obținuse. Până la final, gazdele au fost mai aproape de gol, dar scorul a rămas neschimbat și CSM 2007 a plecat acasă cu trei puncte și cu un plus de experiență competițională pentru tinerii  săi jucători. În meciul de vineri, cu Dinamo Bacău la focșăneni a debutat încă un junior, Badașcă. Fundașul central al CSM 2007, Abeaboieru, s-a accidentat – suspect de ruptură de ligamente și a fost dus la spital cu ambulanța.

          În etapa viitoare, ultima a campionatului, sâmbătă, 27 mai, CSM Focșani 2007 va întâlni pe Milcovul pe Voința Limpeziș.   

Foto, Gici Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?