GALERIE FOTO: Fotbal Liga a III-a, Play-out – La Ruși-Ciutea, ca pe Milcovul

0
210

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Stoica (Badașcă), Abeaboieru (Dumitru), Săpunaru, Rîza – Paizan (Vetrescu), Mazilu, Dascălu, Manu (Dănilă) – Zaharia – Pasăre (Oprea). Rezerve neutilizate – Mărgărit, Constantin, Ofory, Pană.

Antrenori, Elvis Ilaș – principal, Cosmin Popescu – secund

Dinamo Bacău: Anton – Drugă, Tofan, Ganea, Apostol – Albu, Lucaci, Oblesniuc, Buta – Ciumașu, Padovei. Rezerve – Bordeanu, Fodor, Pantelei, Dobre, Ursu, Curpăn, Bălășel, Chisăreanu, Brăescu.

Antrenori, Toader Șteț, Rdu Eduard Ciobanu

          Dinamo Bacău și CSM Focșani 2007 s-a întâlnit vineri, 19 mai, de la ora 18:00, pe terenul sintetic din Baza sportivă de la Ruși-Ciutea, în penultima etapă play-out-ului Seriei a 2-a a Ligii a III-a. Ca și în turul play-out-ului, de pe Milcovul, focșănenii s-au impus cu 2-0. După o primă repriză echilibrată, cu ocazii de gol de ambele părți, a fost scor alb. Imediat de la intrarea în repriza a doua, Alin Dascălu a făcut 0-1 după ce a bătut, din afara careului, o lovitură liberă, mingea a căzut în fața porții și s-a dus în plasă lăsându-l spectator pe Anton. Era minutul 46. CSM 2007 a majorat scorul prin Pasăre care a transformat în minutul 78 o lovitură de pedeapsă pe care tot el o obținuse. Până la final, gazdele au fost mai aproape de gol, dar scorul a rămas neschimbat și CSM 2007 a plecat acasă cu trei puncte și cu un plus de experiență competițională pentru tinerii  săi jucători. În meciul de vineri, cu Dinamo Bacău la focșăneni a debutat încă un junior, Badașcă. Fundașul central al CSM 2007, Abeaboieru, s-a accidentat – suspect de ruptură de ligamente și a fost dus la spital cu ambulanța.

          În etapa viitoare, ultima a campionatului, sâmbătă, 27 mai, CSM Focșani 2007 va întâlni pe Milcovul pe Voința Limpeziș.   

Foto, Gici Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here