Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Accident în Focșani! Două femei rănite, transportate la spital

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs în această seară în Focșani, în zona cartierului Sud. Potrivit unui comunicat primit de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, două femei au fost rănite în urma evenimentului rutier, ambele fiind transportate la spital:

„La ora 21.11, Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Focșani, Cartier Sud, în care au fost implicate două autoturisme. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ și un echipaj de descarcerare. Echipajul SAJ de urgență tip C2 a preluat o victimă de 23 ani, sex feminin, pasager, conștientă, cu traumatism de coloană cervicală și traumatism membru inferior.  Aceasta a fost monitorizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. Al doilea echipaj SAJ tip B2 a  preluat o victimă de 47 de ani, sex feminin, pasager,  conștientă, cu traumatism membru inferior. Victima a fost monitorizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, a informat Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

Conform unui comunicat primit de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, „la data de 20 mai a.c., ora 21.12, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către un cetățean cu privire la faptul că pe bulevardul Bucureşti, intersecţie cu strada Revoluţiei, s-a produs un accident rutier. Din verificările efectute cu ocazia deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluției, ajuns la intersecția cu bulevardul București, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE și ar fi pătruns în intersecție, unde a fost acroșat de un autoturism ce se deplasa pe bulevardul București, din direcția DN2 E85, înspre bulevardul Unirii. A rezulat rănirea ușoară a patru persoane: cei doi conducători auto implicați în eveniment și pasagerii dreapta față din cele două autovehicule, cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

sursă foto: Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?