Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Prefectul Halici atrage atenția primăriilor privind microbuzele electrice, care pot fi cumpărate cu finanțare prin PNRR

Prefectul Nicușor Halici:
“ 𝐎𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐯𝐫𝐚̂𝐧𝐜𝐞𝐧𝐞! 𝟐𝟓𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐢𝐜𝐫𝐨𝐛𝐮𝐳𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐞!
Ministerul Educaţiei a lansat apelul de proiecte ”Microbuze electrice pentru elevi”, finanțat prin PNRR, inițiativă ce vine în sprijinul tuturor elevilor vrânceni, dar mai ales a celor din zonele izolate, care nu dispun de altă modalitate de transport către şcoală.
 
𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐩𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯-𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦, 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚.
Depunerea proiectelor se va realiza exclusiv online, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞.𝐩𝐧𝐫𝐫.𝐠𝐨𝐯.𝐫𝐨, 𝐢̂𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝟏𝟖.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟑-𝟏𝟑.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟑.
Am solicitat Președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, să dispună toate măsurile care se impun, astfel încât, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, să valorifice la maxim această oportunitate, pentru a asigura necesarul de microbuze electrice care a fost solicitat de fiecare unitate administrativ – teritorială.
Nicio investiție în educație nu este prea mare! Copiii sunt cea mai importantă și valoroasă resursă a noastră, ca națiune! “
Sursa text și foto: Instituția Prefectului Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?