Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Focșani. Cerere mare pentru continuarea programului „Grădinița de vară”

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă a avut luni primele discuții cu inspectorul școlar general, Daniela Marchitan și conducătorii grădinițelor din oraș referitoare la derularea programului „Grădinița de vară”, ediția 2023. Anul acesta au fost depuse 346 de cereri de către părinții din Municipiul Focșani care au copii la grădiniță și care vor să participe la această activitate estivală. În cadrul discuțiilor care au avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, au fost stabilite cele trei grădinițe cu program prelungit care vor fi implicate în acest program, în cele două perioade.
În prima perioadă vor fi grădinițele 18 și 13, iar în etapa a doua vor fi grădinițele 2 și 13. În următoarele zile vor fi stabilite procedurile și criteriile pentru derularea în cele mai bune condiții a acestui program.
Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a subliniat că acest program ar trebui să devină unul permanent și să li se dea ocazia copiilor noștri să aibă parte de atenție și de educație școlară în sezonul estival. Totodată, prin acest program se vine în sprijinul părinților deoarece pentru mulți dintre ei este o reală problemă să găsească o persoană care să aibă grijă de copii, pe timpul zile, în perioada vacanței de vară. Programul „Grădinița de vară” este derulat de Primăria Municipiului Focșani în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?