Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și FOTO: Centrele Ideal, lideri în epilarea definitivă cu laser inaugurează o nouă locație în Focșani: MEGA REDUCERI de -50% pentru toți pacienții

Centrele Ideal vin mai aproape de tine și deschid porțile celui mai nou salon de epilare definitivă cu laser din Focșani!

Centrele Ideal sunt centre specializate exclusiv în epilarea cu laser, iar rețeaua a ajuns să numere 10 centre, până la momentul de față.Din dragoste pentru pielea sănătoasă, frumoasă și catifelată, inaugurează cel de-al zecelea centru Ideal din țară, în Focșani și vor sărbători alături de primii pacienți, printr-o MEGAREDUCERE de –50%, la toate tratamentele de epilare LASER, valabilă până la sfârșitul lunii mai.

Ședință de test complet gratuită, pentru a testa eficiența laserului utilizat în Centrele Ideal

Primele schimbări sunt vizibile încă din timpul primei ședințe, rădăcinile firelor de păr ieșind la suprafață, grație tehnologiei laser de ultimă generație.

În plus, medicii dermatologi recomandă epilarea definitivă cu laser, deoarece tratamentele de epilare laser vindecă în profunzime inestetica foliculită.Tratamentele de epilare cu laser prezintă avantajul de a elimina firele de păr nedorite și disconfortul creat de metodele de epilare clasice.

Cele mai eficiente tratamente de epilare laser din România

Laserul diodă, spre deosebire de alte dispozitive de epilare definitivă precum IPL, acționează localizat și elimină rădăcinile firelor de păr, creșterea viitoare a părului fiind inhibată.Ședințele de epilare sunt personalizate în funcție de fototipul pielii și densitatea foliculară.

141 de locații în prezent în toată Europa, 10 centre în țară

Centrele Ideal au integrat în România profesionalismul și eficiența epilării cu laser  prin intermediul celor 10 centre situate în București, Ilfov, Cluj, Brașov, Oradea, Bacău și Focșani.

În ultimii ani de activitate, la nivel național, au avut o dezvoltare progresivă a numărului de locații active, urmând ca, în decursul acestui an să se extindă și în Ploiești, ajungând la un număr de 11 centre.

Proceduri simple, nedureroase, EFICIENTE

La IDEAL, tratamentele de epilare sunt simple, nedureroase și eficiente, realizate în doar 5 ședințe, datorită tehnologiei laser de ultimă generație cu undă diodă, acesta fiind unicul laser capabil să scoată firul de păr la suprafață chiar în timpul ședinței și este conceput pentru toate cele 6 fototipuri de piele.

În cadrul Centrelor Ideal, echipamentul folosit, Leaseir diodă, cu o putere de 6000W/punct și personalul specializat, cu formare în Spania, se diferențiază prin intermediul protocolului de lucru patentat, care permite efectuarea tratamentelor de epilare definitivă cu laser chiar și pe pielea bronzată, în condiții de maximă siguranță.Mai mult de atât, sistemul incorporat de răcire al laserului asigură un grad de confort ridicat pentru pacienți.

Tratamente achiziționate cu ușurință online, direct de pe site-ul Centrelor Ideal

Grație interfeței ușor de utilizat a site-ului www.centreleideal.ro, ședințele și tratamentele complete pot fi achiziționate online, accesând secțiunea „Calculator zone femei” sau „Calculator zone bărbați”. Fiecare utilizator poate selecta numărul de ședințe dorit și vizualiza zona de tratament dorită, iar mega reducerea de –50% va fi aplicată direct în coșul de cumpărături.

În fiecare locație a Centrelor Ideal, sunt disponibile pentru achiziționare produse profesionale destinate utilizării după tratamentul de epilare cu laser, și anume Gel calmant cu aloe vera, dar și Loțiune hidratantă, potrivite pentru toate tipurile de piele.

Centrele Ideal Focșani

Bd. Independenței, nr. 9

0725 934 488

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?