Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

O adolescentă de 15 ani A MURIT în urma unui stop cardio-respirator! Ambulanța a fost chemată pentru sângerare nazală

Caz șocant în localitatea Bălești. O adolescentă de 15 ani a murit astăzi în urma unui stop cardio-respirator. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, apelul la 112 a anunțat faptul că fata se confrunta cu o sângerare nazală puternică. „Astăzi, la ora 10:47, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o adolescentă de 15 ani cu epistaxis (n.r. sângerare nazală) în localitatea Bălești. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent din Substația Nănești. La caz s-a deplasat și medicul de familie din localitate care a constatat că pacienta este inconștientă. La solicitare s-a deplasat și un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic. La sosirea primului echipaj de urgență s-a constatat că pacienta era în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare avansate, continuate și după sosirea echipajului cu medic, dar fără rezultat pozitiv. S-a constatat decesul pacientei‟, potrivit SAJ Vrancea.
Conform surselor noastre, fata nu era cunoscută cu afecțiuni medicale și i s-ar fi făcut rău acasă, ulterior reușind să iasă afară. Nu se știu însă cu exactitate cauzele care au dus la sângerarea nazală masivă.

Potrivit polițiștilor vrânceni, ,,astăzi, în jurul orei 11:33, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat de către Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea cu privire la intervenția la un apel 112, în comuna Bălești, privind starea de inconștiență a unei minore, în vârstă de 16 ani. La fața locului, alături de reprezentanții S.A.J. Vrancea, a ajuns și un echipaj de poliție, însă, din păcate, s-a constatat decesul minorei. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc decesul și luării măsurilor legale ce se impun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?