Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Cluj: O elevă de 14 ani înecată cu un jeleu a murit după câteva zile de comă

O elevă de 14 ani, care s-a înecat cu un jeleu, a murit, au anunţat miercuri medicii de la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca. Fata era internată la Terapie Intensivă şi era menţinută în viaţă de aparate. În 26 aprilie, eleva de 14 ani de la Şcoala Gimnazială Geaca s-a înecat cu un jeleu şi a intrat în stare de inconştienţă, fiind transportată la spital de un echipaj SMURD.

Echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu a fost solicitat în cursul zilei de astăzi pentru a interveni în cazul unei eleve de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu la Şcoala Gimnazială Geaca. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 11,00, în urma căruia au fost dislocate pentru acordarea primului ajutor calificat şi a asistenţei medicale de urgenţă echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu, un echipaj SAJ din cadrul Spitalului Municipal Gherla şi elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Jibou‟, se arăta într-o informare de la acea dată a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Starea fetei s-a înrăutăţit ulterior, a intrat în comă şi a fost internată la secţia de Terapie Intensivă. Deoarece cauza decesului nu a fost o boală, ci un traumatism determinat de aspirarea unui corp străin, medicii au anunţat poliţia, care va deschide un dosar penal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?