Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Bărbat găsit spânzurat în Măicănești; este al șaselea vrâncean care apelează la acest gest, de la începutul anului

Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit spânzurat astăzi în localitatea Râmniceni, comuna Măicănești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ,,astăzi, 3.05.2023, la ora 13:01, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconștientă în localitatea Râmniceni. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și a identificat un bărbat de 76 ani cu traumatism produs prin spânzurare. Victima a fost găsită fără semne vitale la sosirea echipajului medical”.

Potrivit surselor noastre, bărbatul s-ar fi confruntat cu o ușoară depresie din cauza unor probleme de sănătate. Cei care i-au găsit trupul fără viață au fost membrii familiei. Bărbatul și-a pus capăt zilelor într-o anexă din curtea casei în care locuia. Polițiștii vrânceni continuă cercetările într-un dosar de moarte suspectă.

De la începutul anului, alți 5 bărbați s-au spânzurat în Vrancea, doi tineri (de 22, respectiv 21 de ani) din satul Jiliște, comuna Slobozia Ciorăști, un bărbat de 70 de ani, din Tulnici, unul de 73 de ani din satul Olteni, comuna Vârteșcoiu, un bărbat de 33 de ani din comuna Dumitrești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?