Liderul de sindicat de la Ambulanța Vrancea lansează „o provocare” organizațiilor politice de tineret

0
722

Ionuț Bălan, liderul de sindicat de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, lansează „o provocare” organizațiilor politice de tineret și nu numai: „Challenge! Voluntariatul este definit ca sprijin oferit altor persoane fără asteptarea de a primi ceva în schimb. Noi, angajații SAJ Vrancea, oferim cursuri profesionale de prim ajutor și toate drepturile ce revin din contractul de Voluntariat, conform legii voluntariatului, posibilitatea de promovare și sansa de a interacționa cu societatea.
Vreau să lansez o provocare organizațiilor politice de tineret: “veniți să luați pulsul societății din teren!”. Voluntarii se vor simți conectați cu cei pe care îi ajută, dar nu numai. Școlile postliceale sanitare sunt invitate la acest “challenge”: trimiteți elevii să ne ajute. După cum ați vazut în media locală: avem zilnic accidente, pacienți critici transportați cu elicopterul, inconștienți în loc public și nu în ultimul rând nașteri în ambulanță. Avem în vedere Strategia “win-win” : voi câștigați experientă și recunoaștere profesională, noi un al treilea om in echipaj. Vă așteptăm, cu drag!”.
În perioada 1-15 mai, Serviciul de Ambulanță Vrancea recrutează o nouă serie de voluntari. Locuri disponibile:
– stația centrală Focșani – 40 de locuri: 9 medic generalist; student medicină, asistent medical și elev al unei școli postliceale sanitare;
– substația Adjud – 4 locuri; – substația Panciu – 4 locuri;
– substația Odobești – 4 locuri; – substația Mărăsești – 4 locuri
– substația Nănești – 4 locuri; – substația Năruja – 4 locuri
– substația Reghiu – 4 locuri; – substația Vidra – 4 locuri
– substația Dumitrești – 4 locuri; – substația Dumbrăveni – 4 locuri
Conform reprezentanților SAJ Vrancea, „pentru substații, locurile sunt valabile indiferent de specializarea candidatului (asistent medical, elev al unei școli postliceale sau absolvent de liceu). Candidați vor depune un dosar cu documente originale scanate într-un singur fișier în format PDF, la adresa de email voluntariat@ambulantavrancea.ro , la subiect să apară numele, prenumele complet al candidatului și stația unde dorește să efectueze voluntariat (pentru stația centrală să pună Focsani, pentru substații să completeze cu Panciu, Nanești ….), până maxim în data de 15.05.2023, ora 15:00”.
ACTE NECESARE: carte de identitate, act studii, certificat de integritate comportamentală, cerere tip, care poate fi descărcată accesând linkul: https://ambulantavrancea.ro/index.php/voluntariat-2/

SAJ Vrancea angajează șoferi

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea organizează concurs pentru două posturi de șofer autosanitară 1 pe perioadă nedeterminată: un post de șofer autosanitară 1 la Substația Reghiu și un post de șofer autosanitară 1 la Substația Panciu. Concursul se desfășoară în data de 18.05.2023, ora 10.00, la Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea, strada Cuza Vodă Nr 50-52. Înscrierea candidaților și depunerea dosarelor au loc până pe data de 11.05.2023, ora 15.00. Detaliile documentelor necesare, calendarul etapelor concursului și alte informații vor fi găsite pe site-ul oficial al unității – https://ambulantavrancea.ro/ , la sediul unității, la compartimentul ROUNS, sau la numărul de telefon 0237/238840.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here