Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Impact puternic între două autoturisme la Bolotești! O persoană este încarcerată

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în comuna Bolotești. Potrivit polițiștilor rutieri, la ora 07:32, prin apel la 112, a fost anunțat faptul că pe raza comunei Bolotești- Vitănești a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, ,,unul dintre conducătorii auto este încarcerat și se acționează pentru scoaterea acestuia”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE! La accidentul de la Bolotești au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a transmis că victima, un bărbat de 38 de ani, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgență (UPU) a Spitalului Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani.
,,La ora 07:24, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Bolotești ieșire spre Vidra, în care au fost implicate două autoturisme. A rezultat o victimă încarcerată. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD de prim-ajutor.
La accident s-a identificat o victimă în vârstă de 38 ani, de sex masculin, cu politraumatism prin accident rutier, conștient. Victima a fost preluată, monitorizată, stabilizată și transportată la UPU Focșani”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, ,,a rezultat rănirea ușoară a unei persoane”, cercetările fiind continuate în cadrul unui ,,dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?