VIDEO și GALERIE FOTO: Gabriel Popa, băiețelul din Focșani care i-a uimit pe jurații de la „Românii au Talent”

0
2655

Gabriel Popa, un băiețel de 7 ani din Focșani, a făcut senzație la emisiunea „Românii au Talent” ajunsă la sezonul 13. Pasionat de dans încă de la „vârsta la care nu știa să vorbească”, Gabriel dansează hip-hop la A-MC Dance Focșani alături de 25 de fete. Potrivit protv.ro, „părinții l-au înscris la cursuri pentru că au văzut că are multă energie și că-i place să danseze în fața televizorului. (…) Părinții îl susțin și merg împreună cu el oriunde are nevoie. Gabriel mai are o soră, pe Elena, care este mare și-l mai «necăjește» din când în când. (…) Iubește emisiunea asta și se simte onorat să participe”.

„Mamă, ce bun e puștiul!”

Ia uite-l pe puștiul ăsta ce vână are. Mamă, ce bun e puștiul. Foarte bun!”, a exclamat Smiley, în timp ce Gabriel dansa. Pavel Bartoș a completat spunând că „nu obosește. O ține într-un cardio permanent”. La finalul momentului artistic, cei patru jurați l-au felicitat pe băiat, Andra punctând faptul că micul vrâncean a avut ținuta, atitudinea și mișcările unui dansator dintr-un

videoclip din afară”.

Cel mai tare şi cel mai tare îmi place atitudinea pe care o ai pe scenă, respectiv ce faci cu fața ta. Deci fața mi se pare că face cât jumătate din dans. Și-mi mai place ceva foarte mult, faptul că punctezi toate accentele din muzică. N-ai ratat nimic. Ești foarte tare, să știi. Nu știu dacă ți-ai dat seama, dar ești foarte, foarte tare”, i-a spus Andi Moisescu. Cu patru de „DA”, și în aplauzele juraților și publicului, Gabriel s-a calificat în etapa următoare.

Îi dorim lui Gabriel Popa mult succes în continuare!

Sursa foto: protv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here