Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO! Trei adulți și un copil, răniți după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp

La ora 10.07,  SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe strada Vrancei spre Bolotești: un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp. La solicitare s-au deplasat trei echipaje SAJ de urgență, unul tip C2 cu medic și două echipaje tip B 2 cu asistent. La accident s-au identificat 4 victime, 3 adulți și un copil de 7 ani. Conducătorul auto, 38 ani, sex feminin, conștient, cu traumatism cranian închis, traumatism coloană vertebrală, este preluat, monitorizat și transportat la spitalul județean Focșani – Unitatea de Primiri Urgențe. Copilul, 7ani, sex masculin, cu traumatism cranian, este preluat, transportat și predat conștient la UPU Focșani.

A treia victimă, 52 ani, sex feminin, conștientă, cu traumatism cranian închis, traumatism coloană cervicală și traumatism toracic, a fost transportată la Upu Focșani. A patra victimă, 52 ani, sex masculin, conștient cu traumatism coloană vertebrală și traumatism toracic,  este preluat, transportat și predat conștient la UPU Focșani.

Sursa text și foto: Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea

Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, „polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier sesizat prin apel 112. Din primele verificări, un autoturism care circula pe DN2D la KM 12, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp. 4 persoane au fost rănite ușor. Victimele sunt un minor de 7 ani, două femei și un bărbat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”.

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?