Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO: Echipa „Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni‟ a mers cu daruri la familiile nevoiașe din Vrancea

Sâmbăta trecută, echipa „Împreună cu voi, alături de voi, putem face minuni‟ și odobeșteanul Costel Bocu au mers să împartă daruri câtorva familii nevoiașe din Vrancea. „Când ești înconjurat de oameni minunați, de oameni cu suflet mare, faci lucruri minunate. Echipa «Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni» a reușit să ajungă și de această dată în cătunele vrâncene, la semenii noștri. Sâmbătă, 8 aprilie, le-am pășit pragul familiilor nevoiașe de pe Valea Milcovului. Am urcat la Andreiașu de Sus, în satul Titila, unde zăpada ne-a dat câteva bătăi de cap, însă nu ne-am lăsat. Am adus bucuria și zâmbetul în sufletul și pe chipul familiilor din Titila, Hotaru, Andreiașu de Sus, Butucoasa, Răchitașu, Mera și Odobești. Cu ajutorul și sprijinul prietenilor mei și de această dată am împărțit alimente, hăinuțe, jucării, legume și mobilă semenilor noștri‟, a spus Costel Bocu.

Odobeșteanul povestește că în acest an echipa lui a ajuns la „o familie cu mulți copii din Odobești‟ la care nu a mai fost în anii trecuți. Mama „plină de lacrimi a copiilor‟ i-a impresionat pe oaspeții veniți cu daruri. „Dorea să ne mulțumească, dar în hohote de plâns nu reușea să ne zică nimic. Am strâns-o la piept și i-am spus: «să fiți sănătoși cu toții! Să aveți sănătate, asta contează, iar noi nu vă uităm». Ne-am urcat în mașini și am plecat, lăsând în urmă 6 prichindei care ne făceau cu mâna‟, povestește Costel Bocu.

La Butucoasa, echipa a dus, pe lângă pachete cu dulciuri și alimente, și câteva obiecte de mobilier pentru o familie nevoiașă: „Mulțumesc tuturor prietenilor mei, mulțumesc tuturor celor ce s-au alăturat acestei activități de a dărui semenilor noștri. În decursul a 8 ani, am întâlnit tot felul de oameni, tot felul de familii și asta m-a determinat să merg mai departe cu echipa «Împreună cu voi, alături de voi putem face minuni» și chiar facem. Nu dăruim numai în preajma sărbătorilor sau a Anului Nou, ci și în decursul anului, pentru că ei au nevoie de noi mereu. Bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate tuturor celor care ne-au sprijinit. Să nu uităm niciodată că «ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alții, rămâne pentru eternitate!». Sărbători cu bine, lumină în suflete, sănătate și să nu uităm să fim mai buni în fiecare zi. Cu prietenie și mult respect, Cos Cos‟.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?