Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și FOTO! Premierul Ciucă, miniștrii de la Interne, Apărare, Investiții, prezenți la Focșani la manifestările prilejuite de aniversarea Brigăzii 282

 

Premierul Nicolae Ciucă, miniștrul Afacerilor Interne – Lucian Bode, al Apărării Naționale – Angel Tîlvăr, al Investițiilor și Proiectelor Europene – Ioan Boloș, șeful Statului Major al Apărării, sunt prezenți astăzi la Focșani, la manifestările prilejuite de aniversarea Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu, au asistat dimineață la ceremonia organizată la sediul brigăzii, eveniment în cadrul căruia au fost acordate distincții unor militari ai marii unități și au fost dezvelite o placă aniversară și un monument comemorativ.

Începând cu ora 13.00, în Piața Unirii, oficialitățile, inclusiv prefectul Nicușor Halici, președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma, primarul Cristi Misăilă, participă la ceremonia de decorare a Drapelului de Luptă al Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” și la defilarea detașamentelor de militari din garnizoana Focșani.

Manifestările sunt prilejuite de aniversarea a 140 de ani de la înființarea Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?