Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

UPDATE! 22 de localități vrâncene, fără energie electrică! LISTA drumurilor din județ, în care s-a intervenit pentru deblocare

Un număr de 22 de localităţi din judeţul Vrancea sunt afectate de întreruperi în furnizarea energiei electrice, din cauza vântului puternic și a ninsorilor căzute în ultimele 24 de ore. Pe drumul județean DJ 204 E, un autoturism a rămas blocat în zăpadă, în acest moment intervenindu-se pentru deblocare, a anunțat, în această dimineață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea.

„În urma manifestării fenomenelor meteorologice din ultimele 24 ore, la nivelul județului Vrancea, la ora 06.00, situația era următoarea:
– Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, au fost afectate 96 puncte de transformare, ceea ce a dus la nealimentarea a 22 localități aparținând comunelor: Reghiu, Andreiașu de Jos, Pufești, Păunești, Ruginești. Bârsești, Păulești și Vrâncioaia;
– Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mărășești intervine pe DJ 204 E (Panciu-Haret) pentru deblocarea unui autoturism. În autoturism sunt 2 persoane adulte, fără nevoi medicale”, se arată în comunicatul ISU Vrancea.

„În această perioadă au mai fost înregistrate cazuri în care au fost autovehicule blocate (fără persoane care să necesite asistență), evenimentele fiind gestionate prompt de administratorii drumurilor sau autoritățile locale prin serviciile voluntare pentru situații de urgență, care au intervenit în următoarele localități din Vrancea:

DN 2D, comuna Tulnici, limita cu jud. CV
DJ 119C, comuna Păunești.
DC 72, în com Bărsești.
DJ 205 D, com Valea Sării.
DJ 204 D (între Păunești și Domnești)
DC Mărășești spre Pădureni
DN 11A între Adjud și Urechești de Bacău”, potrivit ISU Vrancea.

UPDATE! INFO Societatea de Distribuție a Energiei Electrice:

● 05 aprilie 2023, ora 09.00 – La nivelul județului Vrancea sunt 13 localități nealimentate cu energie electrică, 5429 consumatori, 72 puncte de transformare.

● 05 aprilie 2023, ora 11.00 – La nivelul județului Vrancea sunt 8 localități nealimentate cu energie electrică, 1495 consumatori, 28 puncte de transformare.

foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?