Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

VIDEO/FOTO! Bărbatul rănit grav în accidentul mortal de la Bizighești a fost preluat de elicopterul SMURD

Bărbatul rănit grav în accidentul produs astăzi pe DN2 E85, în zona localității Bizighești a fost preluat de un elicopter SMURD Galați. Salvatorii din Vrancea și Galați și-au unit forțele pentru a-i salva viața. Vă reamintim că în această după-amiază, pe Drumul Național 2, în localitatea Bizighești a avut loc un accident rutier produs între o autoutilitară și un tir, în urma căruia au murit doi bărbați, iar un al treilea a fost grav rănit.

„La ora 16:02, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85, ieșire din localitatea Bizighești, produs între un tir și o autoutilitară. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic, un echipaj SAJ de tip B2, echipajul de prim ajutor SMURD, echipa de descarcerare și elicopterul SMURD Galați.
La locul accidentului se identifică trei victime de sex masculin. Șoferul autoutilitarei și pasagerul din dreapta sunt declarați decedați, având leziuni incompatibile cu viața. A treia victimă a fost descarcerată, stabilizată hemodinamic și respirator, intubată orotraheal și preluată de elicopterul SMURD Galați”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță (SAJ) Vrancea.

sursa video și foto: SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?