Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și GALERIE FOTO: Dănuț Bezea, owner RE/MAX GOLDEN HOME, antreprenorul care urcă Focșaniul pe scena excelenței în domeniul imobiliar

Profesionalismul, dedicarea și dorința de a evolua l-au ajutat pe tânărul antreprenor Dănuț Bezea să facă cinste județului Vrancea cu rezultatele excepționale obținute alături de colegii săi, agenții imobiliari ai RE/MAX GOLDEN HOME Focșani. Luna aceasta, la Cluj Napoca, a avut loc Gala de premiere a celor mai buni agenți imobiliari. Munca depusă de Dănuț Bezea, Milica Geambașu și Alin Știru a fost recunoscută în fața a 1.000 de agenți imobiliari din cadrul RE/MAX România, aceștia aducând, pentru al cincilea an consecutiv, premii agenției RE/MAX Focșani.

„Educația joacă un rol extrem de important în toate domeniile”

În urmă cu cinci ani, Dănuț Bezea a inaugurat la Focșani un birou al „liderului mondial în imobiliare, RE/MAX GOLDEN HOME”, și de atunci continuă să-și perfecționeze echipa, în prezent situându-se în top 20 din cele 70 de birouri RE/MAX România. Tânărul antreprenor este de părere că „educația joacă un rol extrem de important în toate domeniile, mai ales în domeniul imobiliar. Acesta este un domeniu volatil, cu multe provocări, însă, în același timp, este motivant, mai ales când vine vorba de bucuria din ochii oamenilor care-și găsesc locuința potrivită pe care să o numească «ACASĂ».

Ne bucură și ne încurajează dorința și siguranța cu care oamenii aleg să colaboreze cu noi pentru vânzarea sau cumpărarea unui imobil. Am câștigat încrederea clienților din Focșani datorită transparenței și concentrării pe nevoile lor. Lucrăm foarte mult pe bază de recomandări, reușind să ne impunem pe piața imobiliară drept o echipă de oameni serioși, corecți și profesioniști. Secretul succesului cred că este «norocul». Și sunt întru totul de acord cu faptul că «norocul este ceea ce se întâmplă când pregătirea întâlnește oportunitatea»”.

În cadrul Convenției naționale RE/MAX România din acest an au participat  invitați celebri precum Lorand Soares Szasz – expert în dezvoltare și vânzări, Paul Vincenti – trainer la RE/MAX Malta și jurnalistul George Buhnici – partener RE/MAX Optimus. Vrâncenii Dănuț Bezea, Milica Geambașu și Alin Știru au fost premiați și anul acesta, recunoscându-li-se statutul de Top Performeri RE/MAX România.

Gala a avut loc în data de 23 martie, iar cele două zile de training și networking au creat prilejul perfect pentru a demonstra încă o dată motivul pentru care suntem numărul 1 în industria imobiliară! RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 140.000 de agenţi afiliaţi şi 8.300 birouri în 115 de ţări, după 50 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX”, spun reprezentanții RE/MAX România.

Povestea RE/MAX România a început în anul 2006. În 2013, odată cu preluarea managementului regional, „intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 115 de ţări în care sunt afiliaţi peste 140.000 de agenţi. Suntem prezenţi în +25 oraşe în întreaga ţară cu peste 70 de birouri. Acesta este modul în care oferim servicii de calitate pentru clienţi, permițându-le accesul la resurse imobiliare care nu sunt disponibile în altă parte. Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate”, mai adaugă reprezentanții agenției.

Ai nevoie de ajutor în vânzarea sau cumpărarea unui imobil? Echipa RE/MAX GOLDEN HOME Focșani este formată din opt agenți: Dănuț Bezea, Milica Geambașu, Alin Știru, Laurențiu Lera, Florin Trifan, Mihaela Băciucă, Iustina Alban și Georgiana Duță. Ne găsești pe Facebook: https://www.facebook.com/remax.goldenhome.focsani, site: https://www.remax.ro/agentii/agentii-imobiliare-focsani/re-max-golden-home, e-mail: danut.bezea@remax.ro sau la numărul de telefon: 0765 847 023.

 

Adresa RE/MAX GOLDEN HOME Focșani: Bulevardul Brăilei, nr. 34

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?