Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Handbal, Liga Națională – Nu va fi ușor cu orădenii!

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM Oradea sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă

Echipele de handbal de Ligă Națională CSM Focșani 2007 și CSM Oradea se vor întâlni pentru a treia oară în sezonul 2022-2023. În tur, la Oradea, la 4 noiembrie 2022, cotați ca mari favoriți, focșănenii s-au impus greu, cu 29-27. Nici în Cupa României, în Sala Polivalentă, CSM 2007 nu a zburdat în voie în partida cu orădenii pe care i-a întrecut, totuși, cu 33-26, obținând o victorie muncită. Altfel spus, echipa focșăneană, care are mare nevoie sâmbătă de cele trei puncte ale victoriei, va avea nevoie și de concentrare în joc! Are suficiente argumente de ordin sportiv, jucătorii au valoare ca și echipa în ansamblul său. A demonstrat și în partida cu Suceava când a întors în mod aproape incredibil scorul în ultimele minute, după ce condusese mai bine de două treimi din joc urmate de aproape zece minute de secetă. Au arătat-o și în partida cu Steaua de duminică, atunci când i-au ținut la respect pe puternicii lor adversari care au terminat câștigători și cu suportul de final al arbitrilor! Nu se știe cum vor fluiera arbitrii de mâine seară, așa că handbaliștii focșăneni ar face bine să adune din vreme mult pentru ca în eventualele situații când ceva nu va merge spre final de meci să nu se vadă cu punga goală! Pentru a se menține pe locul 5, probabil cel mai bun pe care se poate afla la final de campionat, CSM 2007 are nevoie de trei puncte! Pentru că urmează întâlnirile foarte dificile cu Minaur Baia Mare și CSM București în care se poate întâmpla orice. Cred că Marius Ragea – am numit căpitanul de echipă – și colegii săi vor aduce o nouă bucurie extraordinarilor lor suporteri.

Dar precedentul Odorheiu Secuiesc atrage atenția!

Întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și CSM Oradea va fi arbitrată de Ninel Costache din București și Adrian Vasile din Prahova, iar observarea va fi asigurată de Adrian Lupșa din Caraș Severin.

Rezultatele tragerii la sorți la „Tombola Tricourilor”

Biletele câștigătoare pentru spectatorii partidei de handbal dintre CSM Focșani 2007 și CSU din Suceava, din 18 martie, sunt 4399, 4634, 4711.
Câștigătorii își vor primi premiile, care constau în trei tricouri cu însemnele CSM Focșani 2007, la partida de campionat cu CSM Oradea, care se va disputa sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?