Ediția: Duminică 21 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Duminică 21 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Sâmbătă începe play-out-ul!

  • CSM Focșani 2007 – Dacia Unirea Brăila, de la ora 15:00, pe stadionul Milcovul

          CSM Focșani 2007 va continua în play-out ediția de campionat 2022-2023. Încercarea de promovare s-a încheiat înainte de a începe cu adevărat, din cauze care vor putea fi relevate după o analiză profesionistă făcută de de oamenii care au autoritatea profesională și formală/managerială. Important este de observat că există viață și în play-out! Cred că echipa Focșaniului nu avea nici o șansă măcar să ajungă la baraj chiar dacă ar fi intrat între primele patru ale seriei a 2-a. S-a ajuns într-un punct din care a pornit după reînființarea din 2016 când a fost făcut proiectul pentru viitorii ani, a fost constituit un lot pentru Liga a III-a și a fost dată stabilitate băncii tehnice. Istoria acelor ani poate oferi răspunsuri la întrebările despre ce și cum trebuie făcut pentru a readuce echipa la nivelul la care să-și propună, în mod realist, obiectivul de a urca în Liga a II-a.

Am avut cu președintele Secției de fotbal a CSM 2007, Ionuț Botezatu, ieri, o discuție despre ce urmează să se întâmple la echipă începând din această săptămână. Am reținut că la nivelul băncii tehnice va exista continuitate – fără principalul ”fantomă” care a plecat. Ceilalți trei antrenori vor continua, urmând să fie stabilit principalul. Nu vor fi schimbări în lot, pentru că jucătorii aupână în iunie contracte care trebuie respectate și de o parte și de cealaltă. Presupun că dacă fotbaliștii nou veniți în iarnă ar putea pleca în condițiile în care doresc și sunt dispensabili. ”Prioritatea pentru noi este să facem o structură echilibrată pentru meciurile care mai sunt de disputat din sezonul 2022-2023 și să ne pregătim pentru viitorul campionat. Să vedem la lucru copiii din curtea noastră pentru a ști pe ce ne putem baza. Probabil că, în această situație, jucătorii din afară, dintre care unii au și probleme medicale, vor evolua mai puțin”, mi-a mai spus Ionuț Botezatu.
Ieri am fost la stadionul Milcovul unde am surprins câteva imagini cu echipa la pregătire pentru partida de sâmbătă, de la ora 15:00, cu Dacia Unirea Brăila. Conduși de antrenorii Adrian Toma, Cosmin Popescu și pentru portari, Gabriel Vasiliu, jucătorii au început să lucreze. Nici mai cu chef, nici cu mai puțină tragere de inimă decât la alte antrenamente. Totuși, la fotbaliștii mai în vârstă, care au sperat în promovare și au crezut într-un program solid în acest sens, am citit o mare dezamăgire. De înțeles pentru ei, ca și pentru toți cei care au crezut că la Focșani va fi din această vară echipă de fotbal de Liga a II-a. Poate că va veni mintea de pe urmă pe acolo, pe Milcovul, înainte de toate, dar și în birourile ori alte locuri unde sunt făcute tot felul de planuri despre viitorul fotbalului focșănean. Și că lucrurile o vor lua în direcția cea bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?