Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

UPDATE! Trafic rutier blocat la Garoafa, după ce un tir cu deșeuri plastice s-a răsturnat; sunt scurgeri de motorină pe carosabil

Sursa foto: IPJ Vrancea

Sursa: INFOTRAFIC

Categorie: Alerta trafic Status: Activ

JUDEȚUL VRANCEA: TRAFIC BLOCAT PE DN 2

Data: 27 Martie 2023

Ora: 08:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, la kilometrul 191, localitatea Garoafa, județul Vrancea, un autocamion s-a răsturnat pe suprafața carosabilă, existând scurgeri de motorină. Conducătorul auto se află în evaluare medicală la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Valorile de trafic sunt ridicate și se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

N. R. Conform Biroului de presă al IPJ Vrancea, polițiștii Serviciului Rutier intervin în afara localității Garoafa unde un tir care transporta deșeuri plastice s-a răsturnat pe partea carosabilă. Conducătorul auto este rănit ușor. Traficul este blocat complet la acest moment.

UPDATE! Se circulă alternativ pe sensul Tișița – Focșani.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea transmite:

La ora 8.20 Saj Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 ieșire din Garoafa spre Tișița, implicat un TIR. La accident s-a deplasat un echipaj Saj de urgență tip B 1 cu medic și identifică o victimă 47 ani, sex masculin, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism craniofacial și traumatism de coloană vertebrală. Pacientul este preluat, monitorizat și stabilizat apoi transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea:

În această dimineață, 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit la un accident rutier produs pe DN2 E 85, la ieșirea din municipiul Focșani înspre Garoafa, după ce un autocamion încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe șosea, iar din primele informații, o victimă era posibil încarcerată. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 08:30. Imediat spre locul indicat s-au deplasat 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, persoana fusese evacuată și preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea prezent la fața locului. Pompierii militari au acționat pentru decuplarea bornelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, deoarece la locul accidentului existau scurgeri de carburant.

Sursa foto: ISU Vrancea

UPDATE! În jurul orei 19.00, circulatia pe DN2 E85 a fost oprită total, pentru ca ansamblul să fie repus pe roți. În aproximativ o oră, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri.

Sursa foto: IPJ Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?