ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Focșani: Peste 1000 de lampioane au luminat cerul

0
3898

 

Ora Pământului a fost sărbătorită în această seară la Focșani. În jur de 1100 de lampioane au fost înălțate spre cer de oamenii care au profitat de vremea bună și au ieșit în oraș. La evenimentul organizat la inițiativa Consiliului Local al Tinerilor (CLT) Focșani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Focșani, a fost invitat și un DJ care a întreținut atmosfera. Evenimentul a fost susținut și de Teatrul Municipal “Maior Gh. Pastia” și  Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei”

Mai multe coruri de copii din Vrancea au interpretat câteva melodii, fiind aplaudați și apreciați de publicul numeros.

Cristi Misăilă, primarul municipiului Focșani, a spus că acest eveniment are menirea de a ne ajuta să conștientizăm cât de important este să avem grijă de planeta Pământ. „Ora Pământului ne-a adus, încă o dată, împreună, în Piața Unirii. Vă mulțumesc că ați răspuns invitației Consiliului Local al Tinerilor (CLT) și Primăriei Municipiului Focșani. A fost un eveniment de excepție! Felicitări tuturor celor implicați! Focșani, acasă!”, este mesajul postat pe facebook, în această seară, de primarul Cristi Valentin Misăilă, alături de care s-a aflat Bianca Răcoșanu, primarul tinerilor din Focșani. Aceasta consideră că tinerii au „un impact enorm asupra societății și asupra planetei”.

Timp de o oră, de la 20:30 și până la 21:30, mai multe orașe ale lumii închid lumina pentru a celebra Ora Pământului. Cu un gând înălțat spre cer odată cu frumoasele lampioane, îi mulțumim Pământului pentru tot ce ne oferă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here