Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Încep lucrările de amenajare a viitorului parc Varlaam; focșănenii, chemați să se alăture campaniei ”Verde pentru Focșani!”

Primarul Cristi Misăilă îi invită pe focșăneni să se alăture acțiunii de plantare care începe astăzi în cadrul lucrărilor de amenajare a viitorului parc Varlaam, pe strada cu același nume din Focșani. Acțiunea de plantare va începe astăzi, în Vinerea Verde, în cadrul campaniei ”Verde pentru Focșani!”. Cu această ocazie, vor începe lucrările de amenajare a parcului. Anul trecut, odată cu inaugurarea locului de joacă, a fost resistematizată această zonă, au fost amenajate alei, parcări. Anul acesta urmează să fie pus în valoare spațiul verde prin amenajarea unei zone de promenadă cu alei, bănci, copaci, un veritabil mic părculeț pentru locuitorii din această zonă.

„Lansez invitația consilierilor locali, dar și tuturor focșănenilor, să se alăture acțiunii prin care vor fi plantați copaci în zona Varlaam. Este al doilea an în care Primăria Municipiului Focșani marchează, prin acțiuni de plantare și igienizare, Vinerea Verde! Cu un an în urmă, pe data de 8 aprilie 2022, în cadrul campaniei ”Verde pentru Focșani!” au fost plantați cireși japonezi pe aleile din Grădina Publică, la eveniment participând și campionul olimpic Alin Moldoveanu, cetățean de onoare al Municipiului Focșani. Tot anul trecut, pe data de 16 septembrie, în cadrul aceleiași campanii, focșănenii au putut călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul deșeurilor, printr-o acțiune de conștientizare a nevoii de protejare a mediului”, a arătat primarul Cristi Misăilă, care a menționat că un alt proiect privind campania de conștientizare ”Vinerea Verde” a fost inițiat de consilierul local Corneliu Gheoca, urmând să fie implementat în cursul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?