FOTO! Surprize pentru fostele cadre didactice ale Universității „Dunărea de Jos‟ din Galați

0
1297

Și-au dedicat mare parte din viață educației și au adunat în decursul timpului roadele dăruirii lor pentru catedră. Deși în prezent au ieșit la pensie, profesorii seniori ai Universității „Dunărea de Jos‟ din Galați (UDJG) nu au fost uitați. Motiv pentru care, „profitând de faptul că la ceremonia de inaugurare a noii Biblioteci Universitare și-au anunțat prezența numeroși profesori seniori, Universitatea «Dunărea de Jos» din Galați a pregătit și o surpriză pentru fostele cadre didactice, acum ieșite la pensie, în semn de preţuire și recunoștinţă pentru dăruirea profesională fără rezerve și pentru contribuţia esenţială în dezvoltarea învăţământului academic la Universitatea «Dunărea de Jos» din Galaţi‟.

Cu ocazia inaugurării Bibliotecii Universitare, care a avut loc marți, rectorul UDJG, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, le-a mulțumit „colegilor noștri care nu mai lucrează la Universitate. Pe lângă mulțumiri, le-am oferit și mici cadouri, constând în materiale promoționale, personalizate, dar și buchete de flori. Este foarte important să nu ne uităm predecesorii, pentru că au avut o contribuție importantă la ceea ce este astăzi universitatea‟.
De asemenea, rectorul Universității
„a ținut să explice foarte clar că pe lângă cei prezenți marți în sala de conferințe a noii biblioteci mai sunt și alții, la fel de valoroși, dar care nu se află pe lista de premianți de astăzi (n.r. marți) pentru că încă mai au relații contractuale cu Universitatea‟.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here