Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Fotbal feminin, Liga a 3-a – Fetele Țifeștiului s-au desprins la patru puncte!

  • Activ Slobozia – Estera Țifești 0-6 (0-2)

Formația Estera Țifești: Bianca Radu – Marta Onea (65 Adriana Harțuche), Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru (65 Ana Maria Șerban) – Georgiana Istrate, Mădălina Ismană (10 Miruna Lăluciu, 75 Larisa Tufănoiu), Florina Onia, Mihaela Ștefan – Laura Petrihan, Carmen Bărbunțoiu (45 Florina Bîrsă). Rezerve neutilizate,

Miruna Munteanu și Francesca Lățcan.

Campionatul Ligii a 3-a la fotbal feminin a fost reluat duminica trecută cu jocurile etapei a 9-a, penultima a returului, cu fetele de la Estera Țifești evoluând în deplasare, la Slobozia, în compania formației locale Activ. Elevele antrenorului Paul Cioran, care în tur se impuseseră cu 9-0, nu au avut nici o problemă în a câștiga din nou la mare diferență: 6-0 (2-0). Au marcat Carmen Bărbunțoiu, Laura Petrihan, Mihaela Ștefan, Florina Bîrsă și Ana Maria Ștefan – 2.

După meci, profesorul Paul Cioran a postat pe pagina de facebook Estera Țifești un comentariu din care preiau: ”Echipa noastră a făcut un meci solid în fața unei echipe extrem de ambițioase. Chiar dacă s-au simțit cele 3 luni de pauză, elevele nostre au controlat în totalitate jocul… Acest rezultat, coroborat cu victoria Botoșaniului la Iași, ne așază pe primul loc în clasament la o distanță de 4 puncte de locul secund pe care se află Poli Iași și Sepsi Sf. Gheorghe. Suntem astfel siguri de prima poziție a sezonului regulat, indiferent de rezultatul ultimului joc, meci ce va avea loc acasă cu Poli Iași, derbyul grupei , duminică, de la ora 11:00 pe Stadionul Orășenesc din Panciu. O eventuală victorie va crește șansele echipei noastre de a termina și play-off-ul în fruntea clasamentului, ceea ce înseamnă automat promovarea în liga a doua . Felicitări fetelor și mult succes etapa viitoare!”

Clasamentul după 9 etape: 1. ACS Estera Tifești – 23 puncte; 2. ACSM Politehnica Iași – 19 puncte; 3. ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe; 4. AFC Botoșani – 19 puncte; 5. ACS Activ Slobozia 2 – 12 puncte; 6. CSM Paşcani – 6 puncte.

Sursa foto, Facebook Estera Țifești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?