Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Porți deschise și donare de sânge, cu ocazia Zilei Poliției Române

Ziua de 15 martie a marcat debutul activităților ocazionate de Ziua Poliției Române, la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea. Cu prilejul aniversării a 201 ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, polițiștii vrânceni desfășoară o serie de activități, atât interne cât și cu publicul. În acest an, activitățile cuprind competiții sportive organizate de Asociația Sportivă ”Tomiță Lazăr” precum și activități cu publicul (Ziua Porților Deschise). Tot în cadrul activităților aniversare, polițiștii vrânceni desfășoară o acțiune umanitară, fiind organizată o campanie de donare de sânge care se va derula până la data de 24 martie.
Începând de miercuri, 15 martie, zeci de polițiști au trecut pragul Centrului de Transfuzie Sanguină, pentru a sprijini o nouă campanie de donare de sânge, „Împreună dăruim viață”, inițiată de IPJ Vrancea, înțelegând valoarea și importanța acestui gest. În Luna pentru Viață, colegii noștri au spus prezent încă o dată celor aflați în nevoie, fiind bucuroși că prin acțiunea lor pot salva până la trei vieți și pot susține astfel șansa la viață. Pentru că înțelegem nevoia de sânge la nivelul județului, suntem încrezători că prin puterea exemplului vom reuși să schimbăm în bine acest lucru. Donează sânge! Împreună Dăruim Viață!
Manifestările dedicate Zilei Poliției Române vor avea punctul culminant vineri, 24 martie, ajunul sărbătorii creștine de ,,Buna vestire”, când porțile sediului IPJ Vrancea dar și ale altor subunități vor fi deschise pentru cei dornici să cunoască tainele meseriei de polițist. Micii oaspeți urmează să asiste la o serie de demonstrații și prezentări ale tehnicii de lucru și procedurilor aplicate în intervențiile polițiștilor.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 20 martie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?