FOTO: Gimnastică – România, cu focșăneanca Ana Maria Bărbosu în componență, a câștigat Triunghiularul de la Palma de Mallorca!

0
1476
  • Dintre sportivele din România, Ana Maria s-a clasat prima la două aparate și a doua la un aparat

Echipa de gimnastică a României a participat, în ultima parte a săptămânii trecute, la un concurs de verificare în Spania, la Palma de Mallorca, unde a fost și un stagiu de pregătire împreună cu gimnastele spaniole și cele din Suedia. Concursul a fost câștigat de gimnastele din România, pentru care, așa cum este precizat într-o postare pe pagina de facebook a Federației Române de Gimnastică, au punctat ”Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Amalia Ghigoarță, Antonia Duţă şi Andreea Preda. Lilia Cosman a concurat doar la 3 aparate. Gimnastele sunt însoţite în Spania de antrenorii Camelia Voinea, Cristian Moldovan, Patrick Kiens, Corina Moroșan, Gina Groza Gogean și Ramona Micu”.

Pe aparate, la sărituri, Ana Maria Bărbosu s-a clasat a patra între sportivele din România, la paralele a fost prima, ca și la bârnă, iar la sol, a fost a doua. Prima clasată la celelalte aparate, sărituri și sol, a fost Sabrina Maneca Voinea. ”Gimnastele fac parte din programul “Ţară, ţară, vrem campioane!” coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu şi finanţat de OMV Petrom”, mai scrie în postare.

Foto, Facebook FR Gimnastică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here