Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fotbal, Liga a III-a – Din nou fără victorie cu Ianca

  • Viitorul Ianca – CSM Focșani 2007 1-1 (1-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Mărgărit – Ababei, Antic, Abeaboeru, Riza, Arnold, Stanulevicius, Stoica (Negoiță – min. 46), Munteanu, Ofori, Pasăre (Manu – min. 80).

Rezerve neutilizate: Preda, Dănilă, Dascălu, Paizan, Oprea, Mazilu.

Antrenori înscriși pe foaia de joc, toți secunzi: Adrian Toma, Cosmin Popescu, Gabriel Vasiliu

Viitorul Ianca: Vlasie – Iordache, Popa, Moroianu, Ciochină – Chivu, Dima, Băluță, Ciucureanu – Coman, Mucuța. Rezerve: Mihai, Chircă, Postolea, Coteț, Pavalache, Cozman, Gherghișan, Soptică, Cheleș.

Antrenor principal, Viorel Tănase

Pe stadionul de la Plopu, sâmbătă, 18 martie, în partida dintre Viitorul Ianca și CSM Focșani 2007, din penultima etapă a campionatului Ligii a III-a, seriei a 2-a, a fost același rezultat ca și în tur, pe Milcovul: 1-1. Sâmbătă, oaspeții aveau nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse în cursa pentru un loc în play-off-ul seriei a 2-a. Au reușit doar egalul care îi duce pe locul al cincilea, în afara play-off-ului, pentru că Aerostar Bacău, concurenta directă la locul 4, a câștigat la Brăila cu 6-0!

Egalul de la Plopu a reflectat cu fidelitate ceea ce s-a întâmplat pe teren unde ambele formații au dat senzația că nu pot mai mult decât fac. În afara celor două goluri, la nici una dintre porți nu au fost mari ratări care să dea culoare jocului și să certifice vreun presupus nivel de valoare mai acătării. Este adevărat că și vântul care a suflat pe toată durata partidei a influențat în mod evident și controlul mingii și combinațiile. Gazdele au reușit totuși o schemă din care au marcat, în minutul 17: după un fault comis de Ababei aproape de tușa din stânga atacului Iancăi au trimis mingea la colțul careului de 6 metri focșănean, a urmat o pivotare și pasa la limita careului de 16 metri de unde Ciucureanu a șutat sănătos făcând inutilă intervenția debutantului în poarta CSM 20078, Mărgărit. Au mai încercat schema, dar nu le-a mai ieșit! Golul oaspeților a fost de autor: în minutul 22, Rîza – bun fotbalist, a primit mingea la linia de centru, în partea stângă, a înaintat vreo zece metri și a trimis-o parcă pusă cu mâna, la vinclul porții lui Vlasie, egalând. La gol, vântul a avut partea sa de contribuție, dar fundașul Focșaniului a știut să-l folosească!

CSM Focșani mai are doar în mod teoretic șanse la intrarea în play-off! Nu cred că Aerostar face de două ori cadouri unei concurente! Iar echipa Focșaniului nu va avea viață ușoară pe Milcovul în ultima etapă cu CSM Râmnicu Sărat, echipă care a pierdut doar un meci în 17 runde!

Rezultatele și marcatorii etapei

CSM Râmnicu Sărat – Unirea Braniştea 2-0 (0-0). Au marcat Oprea și Constantinescu; Viitorul Ianca – CSM Focşani 1-1 (1-1). Au marcat Ciucureanu respective Rîza; Voinţa Limpeziş – Metalul Buzău 0-1 (0-1). A marcat Manea:
Sporting Lieşti – Dinamo Bacău 4-2 (2-2). Au marcat Costea – 2, Crihană, Munchiu, respectiv Ștefan, Drugă; Dacia Unirea Brăila – Aerostar Bacău 0-6. Au marcat Ștefan, Prențu, Vraciu, Coroamă, Căpușă, Zaharia.

Clasament: 1. CSM Râmnicu Sărat – 42 puncte; 2. Metalul Buzău – 38 puncte; 3. Unirea Braniştea – 34 puncte; 4. Aerostar Bacău – 31 puncte; 5. CSM Focșani 2007 – 31 puncte; 6. Sporting Liești – 27 puncte; 7. Viitorul Ianca – 19 puncte; 8. Dinamo Bacău – 13 puncte; 9. Voinţa Limpeziş – 5 puncte; Dacia Unirea Brăila – 2 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?