Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Adolescent dat dispărut, noaptea trecută! El a fugit de acasă după o ceartă cu părinții

Minor plecat de acasă, depistat de echipele de căutare

În cursul nopții de 14/15 martie a.c., polițiștii vrânceni, împreună cu jandarmi, pompieri, lucrători Salvamont și voluntari au desfășurat activități de căutare pentru găsirea unui minor, în vârstă de 14 ani.

La data de 14.03.2023, ora 22.39, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 14 ani, pe fondul unor discuții cu părinții privind situația școlară, a plecat de la domiciliu în jurul orei 19.30 și nu a mai revenit.

Inițial, acesta a comunicat prin mesaje cu diriginta sa, indicând că se află într-o altă localitate față de cea de domiciliu, după care nu a mai putut fi contactat.

Polițiștii vrânceni au demarat imediat căutările pe raza comunei de domiciliu și a localităților limitrofe, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestuia.

La activitățile de căutare au participat și lucrători din cadrul I.J.J. Vrancea, I.S.U. Vrancea, Salvamont Vrancea, precum și voluntari din cadrul Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4.

Minorul a fost identificat la ora 01.23, la 10 km de domiciliu, fără ca acesta să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Mulțumim tuturor celor implicați în activitățile de căutare.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?