Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Noi rezultate de excepție, obținute de elevii Colegiului Cuza. Calificări la faza națională a olimpiadelor și concursurilor școlare

Prestigiul Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani a fost reconfirmat în ultima perioadă prin rezultate meritorii obținute de elevii cuziști, în etapa județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare.

„Olimpiadele și concursurile școlare sunt în plină desfășurare și, la fel ca în fiecare an, elevii cuziști obțin rezultate frumoase”, a anunțat directoarea colegiului, prof. Andreea Raluca Săndulescu.

Astfel, cinci elevi ai colegiului vor participa la etapa națională a Olimpiadei „Cultură și Spiritualitate Românească”.
„Avem cinci elevi calificați la etapa națională a Olimpiadei «Cultură și Spiritualitate Românească»:
Enache Maria Teodora, clasa a V-a A, prof. coordonatori Marcu Livia și Pătrașcanu Melania;
Argatu Maria, clasa a VIII-a, prof. coordonatori: Norocea Ana Maria și Pătrășcanu Melania;
Călin Bianca Nicoleta clasa a IX-a F, prof. coordonatori: Milea Sorina și Pătrășcanu Melania;
Coman Ioana Lăcrămioara, clasa a X-a, prof. coordonatori: Hurmuzache Nicoleta și Roșca Silviu Iulian;
Velica Georgia Elisa clasa a XI-a, prof. coordonatori Milea Sorina și Roșca Silviu Iulian.
Felicitări tuturor și succes la națională!”, se arată într-un anunț publicat pe pagina de facebook a colegiului.

De asemenea, un număr impresionant de elevi au obținut rezultate remarcabile la olimpiada de biologie și vor participa la faza națională. „Rezultatele la olimpiada de biologie:
Clasa a IX-a: Rali Teodora Mihaela -premiul I și calificare la faza națională; Porumb Ștefan Alexandru – premiul al II-lea; Cozma Dragoș și Dinu Maria Alexandra – premiul al III-lea; Marcu Cristina Maria – mențiune; profesor îndrumător: Mariana Huțanu.
Clasa a X-a: Ciobanu Andrei – premiul al III-lea, Ifrim Maria Bianca – mențiune, profesor îndrumător Mariana Huțanu.
Clasa a XI-a: Enache Mara Maria – premiul I și calificare la națională, profesor îndrumător: Niculina Badiu și Ciocîrlan Ayan – mențiune, profesor îndrumător, Mariana Huțanu.

Elevii care au peste 70 de puncte vor intra într-o nouă selecție la nivel național pentru participarea la faza națională”, potrivit anunțului publicat pe pagina oficială a Colegiului Cuza.

Totodată, la etapa națională a Concursului de Matematică „Adolf Haimovici” vor participa doi elevi ai colegiului. „Avem elevi calificați și la etapa națională a Concursului de Matematică «Adolf Haimovici»: Stoleru Ștefan clasa a IX-a, prof. îndrumător Mihai Teodor și Norocea Ionel, clasa a XI-a, prof. îndrumător Oancia Silvia.
Felicitări și succes la națională!”

„Îi felicit pe elevi și profesori pentru munca depusă și le doresc mult succes mai departe!”, este urarea pe care au primit-o valoroșii elevi ai Colegiului Cuza de la prof. Andreea Raluca Săndulescu, directoarea prestigioasei unități de învățământ vrâncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?