Noi rezultate de excepție, obținute de elevii Colegiului Cuza. Calificări la faza națională a olimpiadelor și concursurilor școlare

0
1971

Prestigiul Colegiului Național „Al. I. Cuza” Focșani a fost reconfirmat în ultima perioadă prin rezultate meritorii obținute de elevii cuziști, în etapa județeană a olimpiadelor și concursurilor școlare.

„Olimpiadele și concursurile școlare sunt în plină desfășurare și, la fel ca în fiecare an, elevii cuziști obțin rezultate frumoase”, a anunțat directoarea colegiului, prof. Andreea Raluca Săndulescu.

Astfel, cinci elevi ai colegiului vor participa la etapa națională a Olimpiadei „Cultură și Spiritualitate Românească”.
„Avem cinci elevi calificați la etapa națională a Olimpiadei «Cultură și Spiritualitate Românească»:
Enache Maria Teodora, clasa a V-a A, prof. coordonatori Marcu Livia și Pătrașcanu Melania;
Argatu Maria, clasa a VIII-a, prof. coordonatori: Norocea Ana Maria și Pătrășcanu Melania;
Călin Bianca Nicoleta clasa a IX-a F, prof. coordonatori: Milea Sorina și Pătrășcanu Melania;
Coman Ioana Lăcrămioara, clasa a X-a, prof. coordonatori: Hurmuzache Nicoleta și Roșca Silviu Iulian;
Velica Georgia Elisa clasa a XI-a, prof. coordonatori Milea Sorina și Roșca Silviu Iulian.
Felicitări tuturor și succes la națională!”, se arată într-un anunț publicat pe pagina de facebook a colegiului.

De asemenea, un număr impresionant de elevi au obținut rezultate remarcabile la olimpiada de biologie și vor participa la faza națională. „Rezultatele la olimpiada de biologie:
Clasa a IX-a: Rali Teodora Mihaela -premiul I și calificare la faza națională; Porumb Ștefan Alexandru – premiul al II-lea; Cozma Dragoș și Dinu Maria Alexandra – premiul al III-lea; Marcu Cristina Maria – mențiune; profesor îndrumător: Mariana Huțanu.
Clasa a X-a: Ciobanu Andrei – premiul al III-lea, Ifrim Maria Bianca – mențiune, profesor îndrumător Mariana Huțanu.
Clasa a XI-a: Enache Mara Maria – premiul I și calificare la națională, profesor îndrumător: Niculina Badiu și Ciocîrlan Ayan – mențiune, profesor îndrumător, Mariana Huțanu.

Elevii care au peste 70 de puncte vor intra într-o nouă selecție la nivel național pentru participarea la faza națională”, potrivit anunțului publicat pe pagina oficială a Colegiului Cuza.

Totodată, la etapa națională a Concursului de Matematică „Adolf Haimovici” vor participa doi elevi ai colegiului. „Avem elevi calificați și la etapa națională a Concursului de Matematică «Adolf Haimovici»: Stoleru Ștefan clasa a IX-a, prof. îndrumător Mihai Teodor și Norocea Ionel, clasa a XI-a, prof. îndrumător Oancia Silvia.
Felicitări și succes la națională!”

„Îi felicit pe elevi și profesori pentru munca depusă și le doresc mult succes mai departe!”, este urarea pe care au primit-o valoroșii elevi ai Colegiului Cuza de la prof. Andreea Raluca Săndulescu, directoarea prestigioasei unități de învățământ vrâncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here