Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

VIDEO și FOTO! Accident între un tir și un autovehicul, la Dumbrăveni; două persoane AU MURIT

Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112.
Conform primelor date, coliziunea a avut loc în Dumbrăveni între un tir și un autovehicul.

Vom reveni cu informații.

Update! Conform polițiștilor, „din primele date, cinci persoane au suferit leziuni. În urma evenimentului rutier, traficul este blocat pe sensul de mers Buzău – Focșani”.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a transmis că la fața locului se deplasează două ambulanțe cu medic.

Update 2! „Din nefericire, două persoane au decedat iar alte două au suferit leziuni”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Ora: 14:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focșani-Râmnicu Sărat, în zona localității Dumbrăveni, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Potrivit primelor informații, patru persoane din autoturism au suferit leziuni, urmând să fie evaluate medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ, prin dirijare, estimându-se reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

SAJ Vrancea a transmis: Astăzi la ora 13 40 SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 localitatea Dumbrăveni, implicate un autoturism și un tir .La solicitare se deplasează un echipaj Saj de urgență tip C2 cu medic și un echipaj Saj de urgență tip B 1 cu medic. La locul accidentului se identifică patru victime, sex masculin. Două persoane sunt decedate. A treia victimă 55 ani, conștientă, cu traumatism coloană vertebrală se monitorizează, stabilizează și e transportată la Upu Focșani. A patra victimă cu politraumatism prin accident rutier este preluată de echipajul SAJ tip C2 și transportată la Upu.

ISU Vrancea: Pompierii militari au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism care circulau pe DN 2 E 85. Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Dumbrăveni înspre Buzău. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 13:45, iar imediat spre locul indicat de apelant, s-au deplasat 1 echipaj cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni și 1 echipaj cu 1 autospecială de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Focșani.

În accident au fost implicate 4 persoane dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea persoanei rămase încarcerate, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața. Totodată, două persoane care au suferit răni grave au fost preluate și transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, iar pentru cea de-a patra persoană a fost declarat decesul. De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor necesare.

Update 3! Biroul de presă al IPJ Vrancea: În urma producerii accidentului rutier, conducătorul autoturismului, un bărbat de 71 ani și unul dintre pasagerii din spate, un bărbat de 49 ani, ambii din București, au decedat. Alți doi bărbați, de 62 respectiv 66 ani au fost răniți și preluați de ambulanțe. Circulația s-a desfășurat pe un singur fir, fiind reluată în totalitate la ora 15.30. Conducătorul tirului, un bărbat de 60 ani, nu a suferit leziuni. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa foto: IPJ Vrancea, SAJ Vrancea, ISU Vrancea

Sursa video: IPJ Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?