ULTIMA ORĂ! Conflict între două familii din Tâmboești; două persoane RĂNITE GRAV!

0
3164

Un conflict izbucnit astăzi între două familii din Tâmboești a avut urmări grave. Un bărbat și o femeie au fost transportați la spital, bărbatul în stare de inconștiență, cu capul spart și răni pe față, iar femeia, cu traumatism la nivelul toracelui, potrivit unui comunicat al SAJ Vrancea. „Astăzi în jurul orei 15.00, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru 2 victime cu traumatisme produse in urma unui conflict între familii in localitatea Tâmboești. La solicitare se deplasează două echipaje SAJ de urgență tip B 2 cu asistent. Primul echipaj Saj a preluat un bărbat de aproximativ 40 ani inconștient cu traumatism cranian deschis și traumatism facial și după echilibrarea hemodinamica l-a transportat la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe. Al doilea echipaj SAJ a preluat o victimă de sex feminin în vârstă de 38 ani, conștientă, cu traumatism toracic drept, care, după monitorizare și evaluare, a fost transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Potrivit polițiștilor vrânceni, în conflict ar fi fost implicați doi bărbați și o femeie. Pe surse am aflat că în timpul scandalului, unul dintre bărbați s-ar fi urcat în căruță, în picioare, moment în care calul a plecat de pe loc. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-au petrecut evenimentele.

UPDATE! Biroul de presă al IPJ Vrancea: Astăzi, la ora 14.25, Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că, în localitatea Tâmboești are loc un scandal.

Inițial, a fost solicitată ambulanța pentru o persoană agresată.

Victima, un bărbat de 40 ani, a fost preluată în stare conștientă de către echipajul de pe ambulanță, ulterior fiind preluată și o femeie în vârstă de 39 ani.

Polițiștii ajunși la fața locului au aplanat scandalul în care ar fi fost implicate 4 persoane și au condus la sediu doi bărbați care în prezent sunt audiați.

Cercetările sunt continuate urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here