Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO! Un ofițer și șapte subofițeri au depus Jurământul Militar la I.S.U. Vrancea

De astăzi, spiritul de camaraderie, lucrul în echipă, perseverența, curajul și devotamentul sunt valorile ce le vor creiona viitorul celor opt pompieri vrânceni, care au promovat concursurile de încadrare din sursă externă organizate în ultima perioadă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” al județului Vrancea.

Într-o atmosferă plină de emoție, locotenent colonel Dumitrașcu Adrian, plutonier Udriște Alina-Mariana, sergent major Ștefan Maria-Teodora, sergent major Mînea Claudia, sergent major Plăvan Alexandra, sergent major Bogdăneanu Violeta, sergent major Burloiu Ionela-Violeta și sergent major Artenie Georgiana-Adelina au rostit cu mândrie și încredere, în fața conducerii inspectoratului, Jurământul Militar. Astfel, ei și-au luat angajamentul că își vor sluji țara, își vor apăra semenii și vor respecta constituția, legile țării și regulamentele militare.

Ceremonia de depunere a Jurământului Militar a fost condusă de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Anghel Saligny” al județului Vrancea, colonel Chiscop Flaviu, care în discursul său a evidențiat importanța acestui moment unic din viața fiecărui militar.

”Trebuie să rețineți și să conștientizați, că v-ați ales o meserie nobilă. Îmi doresc să ieșiți mereu învingători! Fiți perseverenți, rămâneți ambițioși, ca să puteți răzbate acest drum cu demnitate! Fiți mândri de haina militară pe care o purtați și căutați ca, în orice împrejurare, să-i impuneți respectul și onoarea cuvenite. Nu uitați, că orice început de drum are orizonturi mari.” este mesajul transmis de acesta, noilor noștri camarazi.

Cu acest gând, le urăm “Bun venit!”, mult succes în activitate și o carieră militară plină de realizări!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?