Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO și GALERIE FOTO: 230 de elevi ai Colegiului Pedagogic Focșani au mers 10 kilometri prin pădure pentru a ajunge la Schitul Muntioru

Marți, 230 de elevi de la clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret‟ Focșani, însoțiți de cinci cadre didactice, au pornit într-o mică excursie spre Schitul Muntioru. „Am închiriat patru autocare și am pornit, alături de 230 de elevi de la Colegiul Pedagogic Focșani și doamnele profesoare Lauriana Ailincuței, Ioana Paizan, Nicoleta Stanciu și Nina Bratu, într-o excursie către Schitul Muntioru. Activitatea s-a desfășurat marți, 7 martie a.c., și face parte din programul «Săptămâna verde». Din satul Vintileasca și până la Schit, am parcurs aproximativ 10 kilometri pe jos, prin pădure. Analizând realitatea înconjurătoare, am vorbit despre schimbările climatice, elevii încercând individual să descopere și să iubească natura. Când am ajuns la Schit, ne-am încărcat cu toții spiritual și am admirat împrejurimile‟, a spus profesoara Aida Doagă, una dintre coordonatoarele excursiei.

Obosiți, dar „vrăjiți‟ de frumusețea peisajelor, elevii s-au bucurat de această excursie, au făcut poze și s-au întors acasă cu câteva povești pe care le vor ține minte mult timp de acum înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?