Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO/FOTO Spectacol cu audiții muzicale și poezii, organizat de elevi ai Colegiului „Cuza‟ Focșani cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Astăzi, mai mult ca oricând, gândurile noastre bune se îndreaptă către mama, sora, bunica și prietena, care fac ca lumea să fie un loc mai bun. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 30 de elevi de liceu de la Colegiul „Al. I. Cuza‟ Focșani au organizat un spectacol cu audiții muzicale și poezii pentru cadrele didactice. Organizatorul evenimentului a fost profesorul de limba franceză Ionuț Țandără. Surpriza zilei a venit din partea a doi elevi de clasa a V-a care au interpretat piesa „Mulțumesc, iubită mamă‟ într-o armonie voce-chitară de excepție.

Astăzi, 8 martie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, a avut loc la Biblioteca CNAIC Focșani spectacolul cultural-artistic derulat de către Clubul de muzică și de elevi de la clasele a V-a, a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a. Aceștia, într-un cadru festiv, au dorit să le ofere profesoarelor și doamnelor din unitatea noastră de învățământ un mărțișor muzical de înalt nivel artistic.
Au performat, în ordine, Enache Mara – clasa a XI-a C, Popa Florentina – clasa a XI-a C (voce), Ștefan Alexandra- clasa a XII-a E, Jitea Alexandra- clasa a XI-a (voce), Marinescu Radu – clasa a IX-a B, Gaiță Alexandru și Tudor Ana-Maria clasa a X-a C (pian), Năstase Dragoș- clasa a IX-a B (vioară), Dranga Alexandru și Golăeș Luca clasa a V-a A (chitară și voce). Prezentator și organizator a fost profesorul Țandără Ionuț, coordonatorul Centrului Cultural Cuza‟, au transmis reprezentanții colegiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?